Over Ons

Evenementen zijn er in allerlei soorten, maten en sferen. Gooiland helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Met veel uiteenlopende ruimtes binnen onze locatie, kunnen wij altijd een evenement naar wens organiseren.

De mogelijkheden beperken zich niet tot alleen een congres, feest of vergadering – Gooiland evenementenlocatie is in staat om al uw wensen te realiseren! Of dit nu een uitreiking is, een theatervoorstelling, een indoor markt, diner(show), borrel, modeshow, expositie, informatieavond of (televisie)opnames. Gooiland denkt graag met u wanneer u dat wenst.

  • check

    Gastvrijheid

  • check

    Flexibiliteit

  • check

    Persoonlijke aandacht

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?

Hoe gaan wij te werk?

Uw evenement krijgt bij ons een luxe en professionele uitstraling. Wij hebben oog voor detail, zijn creatief, vernieuwend en origineel. Gooiland werkt met veel verschillende leveranciers en beschikt over een enorm netwerk op gebied van theater, dans, zang, muziek, decoratie, entertainment acts en artiesten. Maar ook op het gebied van food & beverage blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zo onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Gooiland Events is de meest gastvrije feestlocatie, evenementenlocatie, congreslocatie en vergaderlocatie van Nederland.

Wanneer wij aan klanten vragen wat ze van ons vinden, zijn er drie eigenschappen wat ons personeel kenmerkt:

Gastvrijheid: Wij vinden het een eer dat u voor Gooiland Evenementenlocatie kiest. We zullen alles doen om te zorgen dat u zich welkom voelt en na afloop met plezier naar het evenement terugkijkt.

Flexibiliteit: Elk evenement behoeft zijn eigen aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en zetten onze ervaring in om uw evenement te realiseren.

Persoonlijke benadering: Wij nemen de persoonlijke aanpak serieus: uw contactpersoon begeleidt u van begin tot eind door het project. Dat betekent dat dezelfde persoon met wie u kennismaakt, u op de dag van het evenement ook zelf zal verwelkomen in Gooiland.

Dus gaat u binnenkort een evenement organiseren? Neem dan eens contact met ons op en ontdek wat onze getalenteerde eventmanagers voor u kunnen betekenen.

naamloos-6