5 redenen waarom Gooiland Hilversum de perfecte plek is voor jouw bedrijfsevenement

Er zijn genoeg plekken waar je een congres, bedrijfsuitje, feestje, borrel of beurs kunt organiseren, maar waarom is juist Gooiland het overwegen waard? In dit artikel wordt duidelijk waarom jouw volgende bedrijfsevenement heel goed bij Gooiland kan plaatsvinden.

1. Een pand met historie

Gooiland is een pand met een rijke geschiedenis en dat ervaar je gelijk als je binnenkomt. Het pand is in 1936 gebouwd door de Nederlandse architect Jan Duiker. Hij had een eigen visie op architectuur. Zijn werk wordt gekenmerkt door ruimtelijkheid, licht, openheid, glas en natuurlijke materialen. In Gooiland hangt dan ook een bijzondere sfeer; je voelt dat het gebouw authentiek is. Het pand is niet voor niets sinds 1987 een rijksmonument! De stalenbuizenconstructie, koper, grote ramen en moderne interieur maken de locatie een ware belevenis. Geen saai en degelijk gebouw met vierkante ruimtes, maar een artistiek en ruimtelijke omgeving waar jij en je collega’s je meteen thuis voelen.

2. 14 zalen met allemaal hun eigen charme

Gooiland heeft maar liefst 14 zalen tot zijn beschikking, allemaal modern en met stijl ingericht. In totaal is er ruimte voor +/- 2000 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen charme: de Piet Mondriaan zaal is bijvoorbeeld geschikt voor een intieme bespreking, de filmzaal leent zich goed voor een lezing en het Grand Café is de plek om te lunchen/ borrelen. Dit is nog maar een greep van de zalen die wij tot onze beschikking hebben. Je kunt ervoor kiezen om één zaal, een paar zalen of alle zalen in te huren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsevenement in de daarvoor geschikte ruimte plaatsvindt. Wil je meer feeling krijgen met de zalen? Stuur dan een mailtje naar: info@gooiland.nl en wij sturen je een uitgebreid document op met foto’s en informatie over de zalen. Wij vinden transparantie belangrijk en jouw verwachtingen moeten naadloos aansluiten met wat wij jou te bieden hebben.

3. Theater en Dutch Brand hotel

Ook het theater én het Dutch Brand hotel maken Gooiland uniek. Beiden zijn gevestigd in hetzelfde gebouw en dat is best bijzonder! Het theater is één van de meest intieme in Nederland en heeft nog een werkende originele handbediende trekkenwand. Het biedt ruimte voor 750 gasten verdeeld over de begane grond en het balkon. Het theater is nu al heel geliefd bij artiesten, maar er worden steeds meer congressen en evenementen in georganiseerd. Ons intieme, maar toch ruime theater is ook prima geschikt als feestlocatie. Je merkt het al: niets is onmogelijk bij Gooiland. Je kunt bij ons zelfs overnachten met een groot gezelschap. Het Dutch Brand hotel heeft plaats voor meer dan 150 personen en is sinds kort helemaal gerenoveerd. In dit hotel is alles, maar dan ook alles afkomstig van Hollandse bodem; van de bedden van Auping tot aan het beddengoed van de HEMA. Je kunt dus swingen in het theater om vervolgens onder het krakend beddengoed van de HEMA in slaap te vallen. In de ochtend staat er een heerlijk oer-Hollands ontbijtje voor je klaar. Klinkt goed toch?

4. Lekker eten

Gooiland heeft een hele goede cateraar. Wij durven zonder gene te zeggen dat onze cateraar één van de beste is. Waarom? Omdat hij alles met trots presenteert en erg origineel is. Het maakt hem niet uit of je een portie bitterballen wil bestellen of een 5-gangendiner wil verorberen. Hij zorgt ervoor dat je versteld staat. Gooiland beschikt over een eigen keuken waardoor er veel mogelijk is. Daarnaast houden we altijd rekening met dieetwensen of allergieën en vinden we het belangrijk dat er geserveerd wordt wat jij in gedachte hebt. Je kunt zelf lekker ontspannen terwijl alles tot in de puntjes door ons verzorgd wordt. Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s met een tevreden gevoel Gooiland verlaten om vervolgens natuurlijk weer terug te komen!

5. Goed bereikbaar

Ten slotte is evenementenlocatie Gooiland goed bereikbaar door de centrale ligging in Hilversum. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met de auto. Zo beschikken wij over een eigen parkeerplaats die gebruikt mag worden door kleine gezelschappen en voor grotere gezelschappen is er een parkeergarage vlak achter Gooiland met genoeg vrije parkeerplekken. Ook met het openbaar vervoer is Gooiland eenvoudig te bereiken. Vanaf station Hilversum is het maar 8 minuten lopen. Op het station word je natuurlijk ontvangen door één van onze vriendelijke eventmanagers om je te begeleiden naar het pand.

Ben jij nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat Gooiland voor jouw bedrijfsevenement kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vriendelijke projectmanagers Linda of Helen of vraag een offerte aan! Wil je gewoon een keertje komen kijken om de sfeer proeven? Geen probleem! Laat even weten wanneer het jou uitkomt en wij geven jou een rondleiding door het pand.

Hopelijk tot snel in Gooiland!