Bedrijfsevenement organiseren

Gooiland biedt het perfecte podium voor het organiseren van bedrijfsevenementen. Onze locatie bestaat uit meerdere historische ruimtes en break out rooms en biedt ruimte voor bedrijfsevenementen van 50-2.200 personen. Bij ons kun je een bedrijfsevenement zo bijzonder maken als je zelf wilt. Tijdens het organiseren van een evenement krijg je een persoonlijke eventmanager tot jouw beschikking. Deze zal je binnen dit gehele traject assisteren en ondersteunen. Alles om ervoor te zorgen dat je een bedrijfsevenement kunt organiseren waar je trots op kunt zijn. Onze historische locatie bevindt zich in het centrum van de sfeervolle mediastad Hilversum en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    Unieke Monumentale Locatie

  • check

    wow-effect

Geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsevenement bij Gooiland?


Bedrijfsevenementen organiseren

Het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Zo krijg je te maken met veel planning en voorbereiding. Gooiland vindt dat het organiseren van bedrijfsevenementen vooral leuk moet zijn. Daarom krijg je tijdens het gehele voorbereidingstraject een persoonlijke eventmanager tot jouw beschikking. Hij of zij zal je ondersteunen bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement. Hier stoppen wij pas mee tot dat je 100% tevreden bent. Onze eventmanagers gaan samen met jou voor het allerbeste resultaat en zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontgaat. Heb je op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of het beeld & geluid? Laat dit dan aan ons weten, zodat er er rekening mee kunnen houden. Ook op de dag van het bedrijfsevenement staat een eventmanager tot jouw beschikking. Zo kun je ons het werk laten doen en zelf genieten van jouw bedrijfsevenement.


Historische locatie voor bedrijfsevenementen

Gooiland is gevestigd in een historische monumentaal pand en daar zijn wij best trots op. Gooiland is ooit gebouwd om antwoord te geven aan de groeiende vraag naar een cultureel centrum in het hartje van Hilversum van de Amsterdamse elite die verhuisd was naar Hilversum. Het complex is ontworpen door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gebouwd. Wanneer je een bedrijfsevenement organiseert bij Gooiland doe je dat in een locatie met een verhaal en een geschiedenis. Door deze omvangrijke geschiedenis en het ontwerp van het gebouw vind je bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar sfeervolle, inspirerende zalen en ruimtes. Zelf zijn wij helemaal verliefd op onze locatie en daarom laten wij deze graag aan jou zien. In een vrijblijvend locatiebezoek nemen wij je mee langs alle ruimtes die Gooiland rijk is. Neem hiervoor contact op met één van onze eventmanagers, zij helpen je graag verder met al jouw vragen over bedrijfsevenementen.