Bedrijfsevenement organiseren

Gooiland biedt het perfecte podium voor het organiseren van bedrijfsevenementen. Onze locatie bestaat uit meerdere historische ruimtes en break out rooms en biedt ruimte voor bedrijfsevenementen van 50-2000 personen. Bij ons kunt u een bedrijfsevenement zo bijzonder maken als u zelf wilt. Tijdens het organiseren van een evenement krijgt u een persoonlijke eventmanager tot uw beschikking. Deze zal u binnen dit gehele traject assisteren en ondersteunen. Alles om ervoor te zorgen dat u een bedrijfsevenement kunt organiseren waar u trots op kunt zijn. Onze historische locatie bevindt zich in het centrum van de sfeervolle mediastad Hilversum en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    Unieke Monumentale Locatie

  • check

    wow-effect

Geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsevenement bij Gooiland?


Bedrijfsevenementen organiseren

Het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Zo krijgt u te maken met veel planning en voorbereiding. Gooiland vindt dat het organiseren van bedrijfsevenementen vooral leuk moet zijn. Daarom krijgt u tijdens het gehele voorbereidingstraject een persoonlijke eventmanager tot uw beschikking. Hij of zij zal u ondersteunen bij het organiseren van uw bedrijfsevenement. Hier stoppen wij pas mee totdat u 100% tevreden bent. Onze eventmanagers gaan samen met u voor het allerbeste resultaat en zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontgaat. Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of het beeld & geluid? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Gooiland en onze eventmanagers blijven tot op het allerlaatste moment flexibel. Ook op de dag van het bedrijfsevenement staat deze eventmanager tot uw beschikking. Zo kunt u ons het werk laten doen en kunt u zelf genieten van uw bedrijfsevenement.bedrijfsevenement samen organiseren
bedrijsevenement historische locatie

Historische locatie voor bedrijfsevenementen

Gooiland is gevestigd in het historische Gooiland Complex en daar zijn wij best trots op. Het Gooiland Complex is ooit gebouwd om antwoord te geven aan de groeiende vraag naar een cultureel centrum in het hartje van Hilversum van de Amsterdamse elite die verhuisd was naar Hilversum. Het complex is ontworpen door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland Complex een ware gastvrijheidsmachine gebouwd. Wanneer u een bedrijfsevenement organiseert bij Gooiland doet u dat in een locatie met een verhaal en een geschiedenis. Door deze omvangrijke geschiedenis en het ontwerp van het gebouw vindt u bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar sfeervolle, inspirerende zalen en ruimtes. Zelf zijn wij helemaal verliefd op onze locatie en daarom laten wij deze graag aan u zien. In een vrijblijvend locatiebezoek nemen wij u mee langs alle ruimtes die het Gooiland Complex rijk is. Neem hiervoor contact op met één van onze eventmanagers, zij helpen u graag verder met al uw vragen over bedrijfsevenementen.