Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren bij Gooiland? Wat een top idee! Ken je onze eigenaar al? Dat is Philip Lamers (29). Hij is op zijn 22e zijn carrière begonnen met het organiseren van feesten in Gooiland. Goede zakelijke feesten. Zelfs zúlke goede feesten, dat hij nu eigenaar is van de hele locatie. Als jij op zoek bent naar een goede plek voor een bedrijfsfeest voor je organisatie, dan schudden wij je graag de hand. Laten we er samen een topfeest van maken!

Goed, we lopen misschien wat hard van stapel. We houden van aanpakken. Maar waarschijnlijk wil je eerst nog meer weten over Gooiland als feestlocatie voor bedrijven.

  • check

    Expert in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten

  • check

    no-nonsense samenwerking

  • check

    eventverzorging van a tot z

Geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest bij Gooiland?


1. Geen stoffige zaaltjes, maar lichte ruimtes

Bij ons kun je een bedrijfsfeest organiseren vanaf 50 tot 2.200 personen. Je ziet het niet direct aan de buitenkant, maar Gooiland heeft 17 ruimtes. Geen stoffige zaaltjes met vaalgrijs tapijt en doorgezakte stoelen. Het zijn juist lichte ruimtes, met frisse kleuren en veel levend groen, waaronder échte plantenwanden en een levensechte boom. Hoor je de vogeltjes al fluiten?

Iedere ruimte heeft z’n eigen thema. De ene ruimte heeft televisie als thema, de andere ruimte radio en in weer een andere ruimtes staan de ontwerpers van Gooiland centraal. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat we daarmee willen aangeven? We hebben écht een eigen sfeertje!

Nog even praktisch: we hebben kleine en grote ruimtes. Best handig als je bedrijfsfeest uit verschillende onderdelen bestaat. We hebben zelfs een eigen monumentaal theater met plek voor 750 personen. Lekker authentiek. En een heuse club onder de grond, waarvan het plafond bezaaid is met planten.Bedrijfsfeest Gooiland organiseer


2. Enthousiastelingen die jouw bedrijfsfeest organiseren

Philip heeft zelf zijn hele team samengesteld. Een team met enthousiaste, sprankelende en directe personen. Stuk voor stuk goed in hun werk en niemand neemt een blad voor de mond. Neem een kijkje in ons smoelenboek, daar stellen we ons kort aan je voor. Natuurlijk ligt de keuze uiteindelijk bij jou of we bij je passen.3. No-nonsense samenwerking

Na het eerste belletje een offerte tikken, dat past niet bij ons. Wij nodigen je graag uit, leiden je rond, drinken een goede kop Nespresso en willen graag al je wensen horen. Zo weten we direct of er een match is. En dan sluit die uiteindelijke offerte ook naadloos bij jouw ideeën aan. Bij ons is veel mogelijk. Maar past iets niet in ons concept, dan zeggen we dat eerlijk. Protocollen kennen we niet, maar draaiboeken wel! Uiteindelijk ontvang je van ons een draaiboek van minuut-tot-minuut.

4. En verder…

…voldoet Gooiland natuurlijk aan de basiseisen van een goede evenementenlocatie: voldoende parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid, duurzaam, werkende technische faciliteiten, een eigen hotel en voortreffelijke catering. Eigenschappen die ons niet bijzonder maken, maar die je ook niet wilt missen.

Wil je nog meer over ons weten? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem contact op met onze accountmanagers Liselore, Juriaan of Manon! Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen en dan nemen we binnen 24 uur contact met je op!