Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel moet een onvergetelijke belevenis zijn, dat begrijpen wij bij Gooiland als geen ander. Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en grootte, en daarom zijn eigen wensen. De sfeer die u zoekt, creëren wij. Of het nu gaat om een feestje met dj, walking dinner, een chique eetfestijn of juist een ontspannen borrel, alles is bij ons mogelijk. Wij hebben de beschikking over 17 multifunctionele ruimtes met ieder hun eigen sfeer. Uw ruimte zit er zeker tussen.

Misschien weet u precies wat u wilt en houdt u de regie graag zelf in handen bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Of vindt u het juist prettig als wij deze taak op ons nemen? Voor welke uitvoering u ook kiest, Gooiland staat voor u klaar om uw bedrijfsfeest tot een beleving te maken.

  • check

    live muziek

  • check

    walking dinner

  • check

    eigen eventmanager

Geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest bij Gooiland?


Jouw droom bedrijfsfeest organiseren

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Dan is is het belangrijk dat u een locatie uitzoekt waar persoonlijke aandacht en zorg voorop staan. Wij vinden dat ieder bedrijfsfeest bijzonder moet zijn. Een bedrijfsfeest organiseren kan zorgen voor een boel planning en stress. Jij wilt natuurlijk hét bedrijfsfeest neerzetten waar je collega’s naar jaren over napraten. Daar helpen onze talentvolle eventmanagers je graag bij. Bij iedere stap van het organiseren van een bedrijfsfeest kun je rekenen op een eventmanager die je werkelijk waar overal bij kan ondersteunen. Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert op locatie Gooiland kun je dus rekenen op een persoonlijke eventmanager die aandachtig luistert naar al je vraagstukken en je helpt bij alle mogelijke problemen die je tegenkomt. Niets is te gek. Ook op de dag van het bedrijfsfeest zal dezelfde eventmanager fungeren als je persoonlijke rechterhand. Alles om ervoor te zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontgaat en je volledig kunt genieten van het bedrijfsfeest dat jij georganiseerd hebt.Bedrijfsfeest
bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest in een historische locatie organiseren

Gooiland evenementenlocatie zit gevestigd in het jong monumentale Gooiland Complex. Ontworpen en gebouwd door de Nederlandse architect: Jan Duiker. Dit complex is beslist geen zalencentrum. Iedere ruimte, iedere zaal is anders. Elk met zijn eigen vormen. Geen standaard vierkante ruimtes, maar sfeervolle zalen met een karakter. Dit zorgt ervoor dat onze historische locatie kracht bijzet aan jouw bedrijfsfeest. Eigenlijk vinden wij dat je dit het beste zelf kunt ervaren en daarom nodigen wij je van harte uit voor een vrijblijvend locatie bezoek. Hierin kun je vast sfeer proeven bij ons op locatie en voor jezelf beslissen of Gooiland de locatie is voor jouw volgende bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos, uw fantasie ook? Hopelijk tot ziens!

Liever toch eerst nog wat meer informatie met betrekking tot het organiseren van een bedrijfsfeest? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers staan klaar om al je vragen te beantwoorden!