Beurs organiseren

Een beurs is een leuke en snelle manier om bedrijven of maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen. Bij het organiseren van een beurs komt een hoop kijken. Het belangrijkste ingrediënt is een goede locatie die centraal gelegen, aantrekkelijk geprijsd en van alle gemakken voorzien is.

Evenementenlocatie Gooiland is gevestigd in een monumentaal pand met een bijzondere architectuur. Binnen treft u een intieme sfeer en personeel dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Een beurs organiseren? Dan zit u bij evenementenlocatie Gooiland dus wel goed!

  • check

    centraal gelegen

  • check

    intieme sfeer

  • check

    ruime beursvloer

Geïnteresseerd in het organiseren van een beurs in Gooiland?


Beurs organiseren uitbesteden bij Gooiland

Wilt u een beurs organiseren, maar niet zelf? Wanneer wij een beurs voor u organiseren dan doen wij dat aan de hand van een stappenplan. Alles om ervoor te zorgen dat het u tijdens de beurs nergens aan ontgaat. Wij zullen eerst uw wensen opnemen tijdens een initieel gesprek. Wanneer wij en u tevreden bent over de wensen en afspraken dan stellen wij een offerte aan u op. Hierin staan uw wensen, ons advies en een aantal opties waarmee uw beurs een absoluut succes wordt.

Wij beschikken over een Theater, Cineac en Green Lounge, maar ook over diverse kleinere ruimtes, allen van alle gemakken voorzien. Daarom durven wij met een gerust hart te zeggen dat u de juiste locatie gevonden heeft. Onze locatie kan onder andere ingezet worden als feestlocatie, vergaderlocatie, congreslocatie en voor verschillende evenementen.

Ons ervaren team met vernieuwende ideeën en oog voor detail staat vandaag nog voor u klaar om uw beurs tot een succes te maken.goedje123
Persconferentie organiseren Grand Cafe

Beurs organiseren

Wilt u een beurs organiseren in een centraal gelegen locatie? Dan nodigen wij u graag uit op locatie bezoek in onze historische locatie. Tijdens een locatiebezoek lopen we langs de diverse ruimtes, bezoeken we de (sub)zalen en kunnen wij de diverse mogelijkheden en wensen direct met u doorspreken.

Wilt u eerst liever wat meer informatie? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een beurs en vertellen je graag alles over onze monumentale locatie en de mogelijkheden.stel ons uw vraag