Beurs organiseren

Ga jij als project een beurs organiseren? Wat gaaf om te doen! We zijn blij voor je dat je bij ons bent uitgekomen als locatie. Want wij doen niet anders. Beurzen organiseren is onze specialiteit. Wij hebben er nu al zin in om samen met jou je gasten in de watten te leggen.

Lees nog even verder. We overtuigen je namelijk graag. Als onze evenementenlocatie je bevalt na het lezen van onderstaande, nodigen we je van harte uit om ons authentieke pand te komen bekijken en je gedachten en wensen de vrije loop te laten.

 • check

  Expert in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten

 • check

  no-nonsense samenwerking

 • check

  eventverzorging van a tot z

Geïnteresseerd in het organiseren van een beurs in Gooiland?


1. Een beursvloer die energie geeft

We nemen je even mee. Jouw gasten betreden de natuurstenen trappen van Gooiland, stappen de lichtgroene draaideur door en staan direct in een ruime, met licht overgoten ruimte. De Green Lounge, jouw beursvloer vol stands. Links zien ze een enorme, levende boom waaromheen andere gasten een koffietje nuttigen en zich verdiepen in de plattegrond. Dan lopen ze rechtdoor onder een moswand door en komen uit in de Green Center. Het hart van jouw beurs. Waar de muur bedekt is met levende planten en kleurrijke foodstands je gasten verwelkomen. Zie je het voor je? Mooi! Wij ook.

Evenementenlocatie Gooiland heeft met de Green Lounge en Green Center (samen 800 m2) als basis, een beursvloer voor circa 750 personen. Daaromheen zitten verschillende ruimtes met ieder een eigen thema die je erbij kunt betrekken. Bijvoorbeeld het monumentale theater of de lichte Cineac met karakteristieke houten vloer. Hoe je het verloop van het evenement ook wenst, jouw ideale beurs organiseren doen wij graag.


2. Energieke en enthousiaste mensen

Zonder iedereen over één kam te scheren: bij Gooiland heb je te maken met een fris en behulpzaam team. Misschien heb je onze jonge, bevlogen eigenaar Philip Lamers  (29) al wel eens ontmoet. Zo ja, dan kun je je voorstellen dat hij in zijn organisatie energieke en enthousiaste mensen wil, die niet over één nacht ijs gaan. Bekijk ons smoelenboek eens! Spreekt het je aan? Leuk, geef ons een belletje! Vind je het niets? Jammer maar helaas.
3. Jouw beurs organiseren in openheid van zaken

Wij willen een beurs organiseren, waarvan iedere individuele gast die de trappen voor Gooiland afloopt, onder de indruk is. Om dat te bereiken, moet alles soepel verlopen. En daarbij is een goede samenwerking van groot belang. Allereerst moeten we een klik hebben. Daarom krijg je bij ons niet eerst een offerte, maar een uitnodiging om langs te komen. Hierbij hoor jij onze ins en outs en willen wij alles weten over jouw beurs en doelgroep. Zijn we weg van elkaar, dan gaan we samen verder. Wij maken vervolgens een op maat gemaakt plan en brengen in kaart waarin jij wilt dat wij jou ondersteunen. Wil je dat we de beurs organiseren van a tot z? Kom maar op! Duidelijkheid en openheid staan wat ons betreft voorop in onze samenwerking.

4. Belangrijke randvoorwaarden

Tot slot schakelen we over naar de randvoorwaarden die simpelweg niet mogen ontbreken bij een fijne locatie.

 • Zijn we goed bereikbaar? Zeker weten.
 • Hebben we voldoende parkeergelegenheid? Ja 350 plekken, en rondom Gooiland nog meer.
 • Doet de beamer het op het juiste moment? Tuurlijk.
 • Kunnen mensen blijven slapen? Als roosjes, in ons eigen Dutch brand hotel.
 • Hoe is de catering? Lokaal, biologisch en gewoon goed.
 • En duurzaamheid? Daar zijn we dagelijks mee bezig.

Denk jij dat die klik er wel gaat komen? Of wil je ons het hemd van het lijf vragen? Kom maar op! Schroom niet om te bellen met Juriaan Couperus, Manon Verkuijl of Liselore Ardon. Zien we je snel? Je kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen binnen 24 uur contact met je op!