Beurslocatie

Wanneer u op zoek bent naar een beurslocatie waar u kunt rekenen op een persoonlijke behandeling, een locatie die flexibel is tot het allerlaatste moment en bovendien tot het uiterste gaat voor u, dan is Gooiland Events de locatie voor u. Onze historische beurslocatie is gevestigd in het historische Gooiland Complex. Een beurslocatie die een rijke geschiedenis uitademt en die sinds zijn bouw plaats heeft geboden voor tal van beurzen en evenementen.

Onze centraal gelegen locatie is met zowel de auto als de trein goed te bereiken. Doordat onze beurslocatie zich bevindt in een rijksmonument vind je bij ons geen standaard vierkante kamers, maar unieke ruimtes die stuk voor stuk hun eigen uitstraling hebben. Zowel voor onze eventmanagers als onze locatie is geen wens te groot of te gek. onze eventmanagers gaan tot het uiterste voor u en maken uw beurs graag tot een waanzinnig succes. Het organiseren van een beurs in onze unieke en sfeervolle beurslocatie stopt pas wanneer u 100% tevreden bent. Heeft u kort voor de beurs nog een aantal wijzigingen in het aantal personen, beeld en geluid of de catering? Ook dat is geen enkel probleem. Op deze manier organiseren wij samen met u een beurs waar wij trots op kunnen zijn.

  • check

    Historische Locatie

  • check

    13 Flexibele ruimtes

  • check

    Unieke Persoonlijke Aanpak

Geïnteresseerd in het organiseren van een beurs in Gooiland?


Samen organiseren wij uw beurs

Onze eventmanagers snappen heel goed dat er bij het organiseren van een beurs enorm veel planning, voorbereiding en afspraken komen kijken. Hoe prettig is het dan om te weten dat u kunt rekenen op een eventmanager die echt tot het uiterste gaat voor u. Samen met u gaan wij voor het allerbeste resultaat. Zo boekt u niet alleen een zaal in onze sfeervolle beurslocatie, maar ook direct de assistentie van een persoonlijke manager. Ook op de dag van de beurs krijgt u een persoonlijke eventmanager toegewezen. Het is zijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat het aan u en uw gasten aan niets ontgaat. We zien u namelijk graag nog eens terug.beurslocatie samen organiserenbeurslocatie beurs in volle gang

Onze historische beurslocatie in Hilversum

Zoals gezegd is onze beurslocatie er niet zomaar één, maar een bijzondere locatie met een historisch verhaal. Het Gooiland Complex is gebouwd in de jaren ’30, door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Hierdoor vind je bij ons geen standaard vierkante ruimtes, maar zalen met unieke vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze schouwburg, uniek in sfeer, maar ruim in oppervlakte. Wij vinden dat u dit zelf het beste kan bepalen en daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend locatie bezoek. Hierin nemen wij u mee langs alle zalen die onze beurslocatie rijk is en is er de mogelijkheid om alvast uw wensen te spiegelen aan onze eventmanagers. Wat dacht u bijvoorbeeld in een beurs in ons Theater met aansluitend een borrel in het Grand Café? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wenst u toch eerst meer informatie? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over de mogelijkheden in onze historische beurslocatie.


Stel ons uw vraag