Bruiloften

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven en daar helpt Gooiland u graag bij. Wij snappen dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn om deze dag echt speciaal te maken. Gooiland Events als officiële trouwlocatie is gevestigd in een rijksmonument en ademt een rijke geschiedenis uit. Gooiland staat bekend om haar bijzondere architectuur en de intieme sfeer die u binnen zult aantreffen. Juist dat zorgt ervoor dat uw bruiloft een dag wordt om nog lang tevreden naar terug te kijken.

  • check

    Officiële trouwlocatie

  • check

    rijskmonument

  • check

    Eigen eventmanager

Van harte gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven in Gooiland beleven?


Uw bruiloft wensen centraal

Bepalen op welke locatie jullie deze dag willen vieren is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je moet maken. Je wilt dat alles klopt: de sfeer, het personeel, de ruimte, het eten… Daarnaast moet het ook in jullie kostenplaatje passen. Wij begrijpen dat. Het maakt ons niet uit of jullie 50 of 200 gasten hebben. Wij hebben de beschikking over 17 multifunctionele ruimtes, die helemaal naar jullie smaak zijn in te delen en aan te passen. Deze ruimtes hebben imposante namen als het Theater, de Cineac, de Showroom en het Green Lounge.

Een intiem feest of juist groots? Een bescheiden diner, of pakken jullie liever uit? Ieder paar ziet een andere dag voor zich en daarom denken wij nooit in beperkingen. Jullie wens, zal onze uitvoering zijn. Onze eigen eventmanager staat kosteloos tot jullie beschikking en weet als geen ander hoe je een bruiloft tot dé bruiloft weet te maken. Op naar de dag van jullie leven!bedrijfsevenement organiseren de planning