Catering

Je gasten zullen er áltijd een mening over hebben: de catering bij je evenement. Makkelijk om over te klagen of om de hemel in te prijzen. Een lekker gespreksonderwerp. Beschouw het als het smeermiddel van je evenement. En dan kom je tot de conclusie dat het gewoon goed moet zijn. Dat zit bij ons wel snor! Lees hieronder meer.

  • check

    EIGEN CATERAAR

  • check

    GEEN VOEDSELVERSPILLING

  • check

    BIOLOGISCH, LOKAAL, SEIZOENSGEBONDEN

Eigen cateraar

Gewoon goed eten. Om dat te kunnen garanderen werken wij alleen met onze eigen cateraar. Eentje waarvan we zeker weten dat de standaard hoog is. Daar worden we blij van. En jij natuurlijk ook. Onze cateraar is niet over the top. Maar heeft wel een geweldige presentatie. Kan dat je evenement in ieder geval niet naar beneden halen.

Geen voedselverspilling

Natuurlijk zijn de producten biologisch, seizoensgebonden en afkomstig van lokale leveranciers. En verspilling wordt voorkomen door slim in te kopen en te recyclen waar mogelijk. Aan het einde toch nog voedsel over? Dan kunnen geïnteresseerden het van ons overnemen via de app No Food Waste.

Zin om het water in je mond te laten lopen? Bekijk ons foodbook. Het is overigens een leidraad, de mogelijkheden qua catering zijn te over.