Conferentiehotel

De meeste mensen kennen Gooiland Events wel als evenementenlocatie, congreslocatie of locatie voor symposia en seminars. Nog niet iedereen weet dat wij dit jaar uitgebreid hebben met ons eigen aangelegen hotel. Hierdoor kunnen wij als een waar conferentiehotel niet alleen ruimte aanbieden voor congressen en seminars maar ook hotelkamers voor jouw gasten.

Gooiland events als conferentiehotel kenmerkt zich door haar unieke, sfeervolle ruimtes en onze goede bereikbaarheid in Midden Nederland. Ons conferentiehotel is als één van de weinige in Nederland een rijksmonument. Wij hebben het hotel gedeelte dit jaar flink verbouwd en teruggebracht naar haar oude glorie. Het hotel is het enige Dutch Brand hotel van Nederland. Dat maakt ons dus het enige Dutch Brand conferentiehotel van Nederland. Voor onze eventmanagers is geen wens te groot en geen detail te klein. Een evenement organiseren in ons conferentiehotel stopt past wanneer jij 100% tevreden bent. Kort voor aanvang van het evenement, congres of seminar nog wijzigingen? Ook dat is geen probleem! Als conferentiehotel blijven wij tot het allerlaatste moment flexibel. Zo organiseren wij samen een top congres waar we samen nog jaren tevreden op terug kunnen kijken.

  • check

    UITEENLOPENDE RUIMTES TER BESCHIKKING

  • check

    EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN CONGRES BIJ GOOILAND?


De deuren van ons conferentiehotel staan voor jou open

Bij Gooiland organiseren wij al jaren evenementen en congressen van ieder formaat. Daarom snappen wij dat het organiseren van een evenement, congres of seminar een boel stress, zorgen en planning kan opleveren. Hoe prettig is het dan om te weten dat je altijd kunt rekenen op een persoonlijke eventmanager die samen met jou voor het allerbeste resultaat gaat. Tijdens het organiseren van het congres bij ons conferentiehotel zul je tijdens het gehele traject nauw betrokken worden. Dit zorgt ervoor dat jij samen met één van onze evenentmanagers jouw droom congres neer kunt zetten. Ook op de dag van het congres krijg je een persoonlijke eventmanager toegewezen die jou met in werkelijk waar alles ondersteund. Hij of zij zal tijdens het congres in ons conferentiehotel ervoor zorgen dat het jou en jouw gasten aan niets ontgaat.conferentiehotel-vergaderenconferentiehotel-publiek

Ons historisch conferentiehotel in Hilversum

Standaard vierkante ruimtes, oninspirerende vormen, een gangencomplex. Stuk voor stuk woorden die ons historische conferentiehotel niet beschrijven. Gooiland conferentiehotel zit gevestigd in een rijksmonument en daar zijn wij heel trots op. Bij ons vind je dus geen standaard vierkante ruimtes, maar sfeervolle, varierende ruimtes met een unieke indeling en vormen. Het Gooiland conferentiehotel is ontworpen door één van de allerbeste Nederlandse architecten: Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van ons conferentiehotel een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Wij snappen heel goed dat jij dat het beste zelf kunt bepalen. Daarom nodigen wij je van harte uit voor een locatiebezoek in ons unieke conferentiehotel. Hierin nemen wij je mee langs alle ruimtes en zalen die Gooiland rijk is, is er de mogelijkheid om vast kamers te bekijken en is er de mogelijkheid om jouw wensen en onze mogelijkheden aan elkaar te spiegelen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos, jouw wensen ook?

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons conferentiehotel en de mogelijkheden.


Stel ons uw vraag