Congrescentrum Amsterdam

Ben jij op zoek naar een congrescentrum vlakbij Amsterdam waar persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop staat? Dan heb jij je locatie gevonden. Gooiland Events ligt in het hartje van Hilversum en is één van de beste uitvalsbasissen voor Amsterdam. Veel mensen denken bij Gooiland Events aan evenementen. Gooiland wordt de laatste jaren echter steeds meer ingezet als congrescentrum. Hilversum hoort sinds kort officieel bij de Amsterdam Gardens, dit komt doordat Hilversum zo goed te bereiken is vanaf Amsterdam. Sterker nog: ons congrescentrum is ooit gebouwd om antwoord te geven aan de Amsterdamse elite die in Hilversum neergestreken waren. Zij waren de drukte van de grote stad zat en kozen daardoor voor Hilversum.

Sinds kort is ons congrescentrum vlakbij Amsterdam uitgebreid met het Grand Hotel Gooiland. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het organiseren van een congres, maar kun je jouw bezoekers ook een overnachting aanbieden in de mediastad van Nederland. Als congrescentrum zijn wij al meerdere keren uitgeroepen tot de meest gastvrije locatie van Nederland. Dit hebben wij voor een groot deel te danken aan de inzet van onze eventmanagers. Zij zorgen samen met jou dat ieder congres bijzonder wordt. Dat maakt ons het meest gastvrije congrescentrum vlakbij Amsterdam.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Ruimte tot 2000 Personen

  • check

    Eigen Catering

Uw Congres Organiseren in ons Congrescentrum?


Ons congrescentrum vlakbij Amsterdam

Het hele jaar staan de deuren van ons congrescentrum vlakbij Amsterdam open voor congressen, seminars en symposia van ieder formaat. Door onze centrale ligging in Hilversum is Gooiland een uitstekende uitvalsbasis voor bedrijven die op zoek zijn naar een congrescentrum in Amsterdam. Dit komt doordat veel bedrijven zien dat congrescentra in bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag vaak lastiger te bereiken zijn door grote drukte in de stad. Zij willen hun gasten de mogelijkheid geven om de locatie ook gemakkelijk te bereiken met de auto en kiezen daardoor voor een congrescentrum net buiten Amsterdam. Hilversum is goed te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto.congrescentrum amsterdam plannencongrescentrum amsterdam publiek en toeschouwers

Ons gastvrije congrescentrum vlakbij Amsterdam

Zoals gezegd staat gastvrijheid en flexibiliteit voorop bij onze locatie. Dat heeft het altijd gedaan. In 1935 is onze locatie ontworpen en gebouwd door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Ons congrescentrum begon ooit als uitgaansgelegenheid voor de Amsterdamse elite die neer waren gestreken in Hilversum. Zij miste de gezelligheid van de grote stad, het antwoord hierop was het Gooiland complex. Uiteraard is ons congrescentrum vlakbij Amsterdam sindsdien meerdere malen verbouwd en nu van alle gemakken voorzien. Uiteraard vinden wij dat je dit het beste zelf kunt komen bepalen. Wij nodigen je van harte uit om sfeer te komen proeven in onze gastvrije en unieke locatie. Tijdens een bezoek is het ook mogelijk om jouw wensen te spiegelen met onze mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interactief symposium in ons ruime maar toch knusse theater? De mogelijkheden zijn eindeloos.