Congrescentrum Midden nederland

Veel mensen denken aan feesten en evenementen wanneer ze de naam Gooiland Events horen. Dat is natuurlijk niet zo vreemd want events zit per slot van rekening in de naam. Gooiland wordt echter de laatste jaren steeds meer ingezet als congrescentrum, wanneer mensen zoeken naar een geschikte locatie in Midden Nederland. Door onze centrale ligging als congrescentrum in Midden Nederland is Gooiland de ideale uitvalsbasis voor Amsterdam. Daarnaast zijn wij sinds kort eigenaar van het Gooiland Hotel. Hierdoor is onze dienstverlening als congrescentrum uitgebreid met de mogelijkheid tot overnachting. Alles wat je van een congrescentrum in Midden Nederland mag verwachten onder één dak.

Als congrescentrum Midden Nederland zijn wij al meerdere keren uitgeroepen tot het meest gastvrije congrescentrum van Nederland. Dit hebben wij deels te danken aan onze unieke historische locatie, maar nog veel meer aan onze getalenteerde event managers. Wij zorgen er samen met onze event managers voor dat jij nog jaren terug kunt kijken op een succesvol congres. Wij snappen dat het organiseren van een congres bij een extern congrescentrum in Midden Nederland kan zorgen voor een boel stress. Onze event managers nemen graag een deel van deze stress uit handen. Ook wanneer jij met je handen in je haar zit, omdat je op het laatste moment nog wijzigingen hebt. Wijzigingen met betrekking tot het aantal personen, de ruimtes of de catering kun je namelijk tot op een dag van tevoren nog doorgeven. Dat maakt ons het meest gastvrije congrescentrum van Midden Nederland.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Unieke ruimtes

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Ons congrescentrum Midden Nederland

Het hele jaar staan de deuren van ons congrescentrum in Noord Holland wagenwijd open voor congressen van ieder formaat. Door onze centrale ligging in het hartje van Hilversum zijn wij voor veel bedrijven wanneer zij een goed bereikbare centrale locatie zoeken in Midden Nederland. Veel bedrijven zien in dat congrescentra in grote steden als Utrecht, Amsterdam en Rotterdam vaak lastig te bereiken zijn door drukte in de stad. Daarom kiezen zij voor Gooiland Events als congrescentrum in Midden Nederland. Gooiland is goed te bereiken via zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wij snappen dat niet alleen de bereikbaarheid van een congrescentrum van belang is, maar dat ook  persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal moet staan.  Bij ons kun je rekenen op een event manager die werkelijk alles voor jou oppakt, om ervoor te zorgen dat je het congres van je dromen kunt neerzetten. congrescentrum noord holland besprekingcongrescentrum noord holland publiek

Ons historisch congrescentrum Midden Nederland

Gooiland Congrescentrum Midden Nederland is gevestigd in één van de meest iconische gebouwen van Hilversum. Gemaakt in

Gooiland congrescentrum is gevestigd in het – naar eigen zeggen –  mooiste rijksmonument van Noord Holland. Bij ons vind je geen oninspirerende vierkante ruimtes, maar zalen en ruimtes met een unieke vorm. Geen ruimte is in ons congrescentrum hetzelfde. Het Gooiland complex is ontworpen door één van de bekendste Nederlandse architecten: “Jan Duiker”. Hij zag gebouwen als machines die perfect moesten werken voor het doel dat ze hadden. Het Gooiland complex heeft hij ontworpen als gastvrijheidsmachine en dat zie je terug in alles. Uiteraard vinden wij allebei dat je dat het beste zelf kunt bepalen. Daarom bieden wij geheel vrijblijvende rondleidingen aan, hierin neemt een event manager jou mee langs alle bijzondere ruimtes en zalen die Gooiland rijk is. Op die manier kun je gelijk even sfeer proeven en wanneer gewenst vast de wensen overleggen met je event manager. De mogelijkheden in onze gastvrijheidsmachine zijn divers.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons congrescentrum Noord Holland en de mogelijkheden.