Congrescentrum Naarden

Door onze centrale ligging in Hilversum worden wij vaak uitgekozen wanneer mensen op zoek zijn naar een congrescentrum in Naarden. Onze unieke, monumentale complex is hierin meer dan eens de overtuigende factor. Gooiland events wordt het hele jaar door ingezet als Congrescentrum vlakbij Naarden. Sinds kort zijn wij de trots eigenaar van het Gooiland hotel. Hierdoor is ons congrescentrum vlakbij Naarden nu ook uitgebreid met de mogelijkheid tot overnachting. Een congrescentrum waar je letterlijk dus alles terugvindt.

Als congrescentrum vlakbij Naarden zijn wij al meerdere keren uitgeroepen tot het meest gastvrije congrescentrum van de regio. Dit komt enerzijds door onze unieke uitstraling en ons monumentale complex, maar ook zeker door onze ervaren event managers. Zij zorgen samen met onze klanten dat ieder congres een waanzinnig succes wordt. Dit doen zij door hun ervaring en hun persoonlijke, flexibele aanpak. Wij snappen dat er bij het organiseren van een congres op een extern congrescentrum nogal wat stress kan ontstaan. Onze event managers staan voor jou klaar om met je mee te denken en antwoord te geven op al je vragen. Ook als je op het laatste moment nog wijzigingen dan is dat geen enkel bij ons congrescentrum vlakbij Naarden. Samen organiseren wij een congres waar je nog jaren tevreden op terug kijkt.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Monumentale Locatie

  • check

    Flexibel tot het laatste moment

Mogen wij uw droom feest organiseren?


Gooiland: Congrescentrum vlakbij Naarden

Het hele jaar mogen wij gasten ontvangen en onze deuren openzetten voor congressen van ieder formaat. Als congrescentrum vlakbij Naarden in het hartje van Hilversum zijn wij voor veel bedrijven de ideale partij. Ons centrum is uitstekend te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het congrescentrum ligt op loopafstand van het station en biedt voldoende parkeergelegenheid. Op de dag van jouw congres plaatsen wij een medewerker op het station die jouw gasten vanaf het station de goede weg wijst. Zo weet je zeker dat iedereen het congrescentrum vlakbij Naarden uitstekend kan bereiken. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal en daar zijn wij best trots op.congrescentrum Naarden besprekingcongrescentrum naarden publiek

Ons historisch congrescentrum vlakbij Naarden

Gooiland congrescentrum is één van de mooiste congrescentra van Nederland. Bij ons vind je geen oninspirerende vierkante “hokken”, maar inspirerende zalen en ruimtes met een unieke vorm. In ons congrescentrum is geen ruimte hetzelfde. Het Gooiland complex dient al jaren als gastvrijheidsmachine. Dit komt door de architect Jan Duiker, die het gebouw in de jaren ’60 ontwierp om te dienen als hotspot voor de Amsterdamse elite in Hilversum. Jan Duiker zal gebouwen als machines en zijn doel is wat ons betreft goed gelukt.Uiteraard vinden wij allebei dat je dat het beste zelf kunt bepalen. Daarom bieden wij geheel vrijblijvende rondleidingen aan, hierin neemt een event manager jou mee langs alle bijzondere ruimtes en zalen die Gooiland rijk is. Op die manier kun je gelijk even sfeer proeven en wanneer gewenst vast de wensen overleggen met je event manager. De mogelijkheden in onze gastvrijheidsmachine zijn divers.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons congrescentrum valkbij Naarden en de mogelijkheden.