Congrescentrum Noord Holland

Gooiland wordt vaak gezien als locatie perfect geschikt voor evenementen en feesten. Events zit in de naam en feesten worden er nog steeds gegeven. Gooiland wordt echter ook al jaren ingezet als congrescentrum voor bedrijven die op zoek zijn naar een congrescentrum in Noord Holland. Door onze unieke centrale ligging in het hartje van Hilversum zijn wij een ideale uitvalsbasis voor Amsterdam. Sinds kort zijn wij de trotse eigenaar van het Gooiland hotel en dus kunnen wij jouw gasten ook een overnachting aanbieden. Een congrescentrum in Noord Holland waar je dus echt alles terugvindt.

Ons congrescentrum in Noord Holland is al meerdere keren uitgeroepen tot het meest gastvrije congrescentrum van de regio. Wij zijn ons er heel erg van bewust dat dit deels komt door onze unieke, sfeervolle locatie. Daarnaast hebben wij dit te danken aan onze getalenteerde event managers die er echt alles aan doen om van jouw volgende congres een spektakel te maken. Dit doen ze door een flexibele en persoonlijke aanpak. Wij snappen dat het organiseren van een congres bij een congrescentrum voor extreem veel stress kan zorgen. Die stress nemen onze event managers met liefde uit handen. Heb jij op het laatste moment nog wijzigingen? Ook daar doen onze event managers niet moeilijk over. Zij organiseren wij samen met jou een congres in ons congrescentrum Noord Holland waar je nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

  • check

    AANTREKKELIJK GEPRIJSD

  • check

    EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN congres BIJ GOOILAND?


Gooiland: Congrescentrum in Noord Holland

Het hele jaar door zetten wij onze deuren open voor congressen van ieder formaat als congrescentrum Noord Holland. Door onze centrale en unieke ligging in het hart van Hilversum zijn wij voor veel bedrijven de keuze wanneer ze op zoek zijn naar een congrescentrum in Noord Holland. Naast dat onze locatie goed te bereiken is via zowel het openbaar vervoer als met de auto is Gooiland natuurlijk veel meer. Wij snappen dat het organiseren van een congres bij een extern congrescentrum voor een boel stress kan zorgen. Daarom staat aandacht en flexibiliteit bij ons congrescentrum in Noord Holland centraal. Bij ons kun je rekenen op een event manager die werkelijk waar alles voor jou oppakt, alles om ervoor te zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontgaat. congrescentrum noord holland besprekingcongrescentrum noord holland publiek

Ons historisch congrescentrum Noord Holland

Gooiland congrescentrum is gevestigd in het – naar eigen zeggen –  mooiste rijksmonument van Noord Holland. Bij ons vind je geen oninspirerende vierkante ruimtes, maar zalen en ruimtes met een unieke vorm. Geen ruimte is in ons congrescentrum hetzelfde. Het Gooiland complex is ontworpen door één van de bekendste Nederlandse architecten: “Jan Duiker”. Hij zag gebouwen als machines die perfect moesten werken voor het doel dat ze hadden. Het Gooiland complex heeft hij ontworpen als gastvrijheidsmachine en dat zie je terug in alles. Uiteraard vinden wij allebei dat je dat het beste zelf kunt bepalen. Daarom bieden wij geheel vrijblijvende rondleidingen aan, hierin neemt een event manager jou mee langs alle bijzondere ruimtes en zalen die Gooiland rijk is. Op die manier kun je gelijk even sfeer proeven en wanneer gewenst vast de wensen overleggen met je event manager. De mogelijkheden in onze gastvrijheidsmachine zijn divers.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons congrescentrum Noord Holland en de mogelijkheden.