Congrescentrum Utrecht

Ben jij op zoek naar een congrescentrum rondom Utrecht? Waar gastvrijheid en flexibiliteit voorop staat? Dan heb jij je locatie gevonden! Door onze centrale ligging in Midden Nederland zijn wij een prima alternatief voor een congrescentrum in Utrecht. Door onze naam worden wij vaak gezien als locatie voor events, de laatste jaren wordt Gooiland echter steeds meer als congrescentrum. Sinds kort is ons congrescentrum zelfs uitgebreid met het Grand Hotel Gooiland. Dit is het eerste Dutch brand hotel van Nederland en zit vol met knipogen naar het rijke verleden van de stad Hilversum. Zo kun jij je gasten niet alleen een sfeervol congres aanbieden, maar ook een sfeervolle overnachting.

Wanneer je voor Gooiland kiest als congrescentrum Utrecht dan kun je rekenen op een persoonlijke en flexibele aanpak van een gemotiveerde eventmanager. Hij of zij zorgen er samen met jou voor dat jouw volgende congres, seminar of symposium een daverend succes wordt waar je nog jaren tevreden op terug kunt kijken.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Van 50 - 2200 personen

  • check

    Eigen catering

jouw congres organiseren in ons congrescentrum?


Gastvrij congrescentrum Utrecht

Het hele jaar door staan de deuren van ons congrescentrum wagenwijd open voor congressen, seminars en symposia van werkelijk waar ieder formaat. Wij organiseren congressen van 50-2000 personen. Wij kunnen congressen van dit formaat aan doordat ons congrescentrum geen standaard centrum is. Bij ons vind je namelijk geen standaard vierkante ruimtes, maar inspirerende en unieke ruimtes met ieder een eigen vorm en look & feel. Veel bedrijven die geen last willen hebben van de drukte in de grote stad kiezen voor Hilversum als stad voor hun volgende congres. Zo zijn wij de ideale uitvalsbasis wanneer je op zoek bent naar een congrescentrum vlakbij Utrecht. Hilversum is namelijk uitstekend te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto.congrescentrum- utrecht plannencongrescentrum utrecht publiek-en-toeschouwers

Gastvrijheid voorop in ons congrescentrum vlakbij Utrecht

Gastvrijheid en flexibiliteit vinden wij niet alleen heel belangrijk het maakt een belangrijk deel uit van onze geschiedenis. De locatie die wij inzetten als congrescentrum vlakbij utrecht is namelijk ooit gebouwd door de bekende Nederlandse Architect Jan Duiker. Rond 1935 ontstond er een groeiende vraag naar een uitgaansgelegenheid in Hilversum door de Amsterdamse elite die neer waren gestreken in Hilversum. jan Duiker ging aan de slag en ontwierp het Gooiland complex. Een ware gastvrijheidsmachine voor diezelfde Amsterdamse Elite. Vandaag de dag is de locatie een prachtig rijksmonument. Uiteraard is onze locatie meerdere malen verbouwd en tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Wij nodigen je graag uit om dit zelf te komen bezichtigen. In een vrijblijvende rondleiding nemen wij je mee langs alle zalen en ruimtes die ons congrescentrum rijk is en kunnen we vast jouw wensen bespreken. Wij zien je graag terug in ons sfeervolle congrescentrum vlakbij utrecht.