Congrescentrum: ook dat is Gooiland Events

Heel veel mensen kennen Gooiland vooral als event locatie. Dat is ook niet het vreemd, events zit tenslotte in de naam. Toch wordt Gooiland vandaag de dag steeds meer ingezet als congrescentrum. Door onze unieke centrale ligging in het hart van Hilversum en onze sfeervolle ruimtes is Gooiland een enorm geschikte locatie voor congressen, seminars en symposia. Daarnaast kunnen wij, als een van de weinige congrescentra van Nederland, jouw bezoekers ook een hotel overnachting aanbieden in ons pas gerenoveerde Gooiland Hotel. In ons congrescentrum vind je trouwens geen standaard hokken, maar unieke en sfeervolle ruimtes.

Ons congrescentrum ligt middenin Hilversum en is al meerdere keren op rij uitgeroepen tot het meest gastvrije congrescentrum van Midden Nederland. Dat hebben wij natuurlijk te danken aan onze getalenteerde event managers die samen jouw een top congres neerzetten. Tel daarbij op dat ons congrescentrum een rijksmonument is en je snapt waarom Gooiland voor veel bedrijven de plaats is voor hun congressen, evenementen en bedrijfsfeesten. Door onze ervaring als congrescentrum weten wij als geen ander wat er belangrijk is bij het organiseren van een congres. Heb je op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of zaken met betrekking tot het beeld en geluid? Geen probleem! Wij blijven als congrescentrum tot het allerlaatste moment flexibel. Zo organiseren wij samen met jou een congres waar je nog jaren tevreden op terug kijkt.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Unieke ruimtes

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Congrescentrum Gooiland

Met onze centrale ligging in het hart van Hilversum centrum is Gooiland een veel gekozen evenementenlocatie voor Flevoland en Almere. Wanneer wij aan onze klanten vragen wat ons onderscheid krijgen wij vaak te horen dat een flexibele en persoonlijke houding opvalt. Iets waar wij als evenementenlocatie vlakbij Almere best trots op zijn. Wij snappen dat het organiseren van een evenement een boel planning, voorbereiding kan opleveren. Dan is het wel prettig wanneer je kunt rekenen op een evenementen organisatie die tijdens het gehele traject met je meedenkt. Dat is dan ook de reden dat wij zo ontzettend trots zijn op deze feedback. Tijdens en voorafgaand het congres krijg je een persoonlijke eventmanager toegewezen die zorgt dat het jou aan werkelijk waar niets ontgaat.evenementenlocatie almere flevoland besprekingevenementenlocatie almere publiek

ONZE HISTORISCHE EVENEMENTENLOCATIE VLAKBIJ ALMERE, FLEVOLAND

Bij ons vind je geen standaard ruimtes, maar unieke sfeervolle ruimtes met ieder hun eigen sfeer. Gooiland is gevestigd in het Gooiland Complex. Het Gooiland Complex is een rijksmonument ontworpen door een van Nederland’s grootste architecten en omdenkers: Jan Duiker. Dit maakt onze evenementenlocatie vlakbij Almere en Flevoland zo bijzonder. Jan Duiker zag gebouwen namelijk als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Uiteraard nodigen wij je van harte uit om dit zelf te beoordelen tijdens een vrijblijvend locatie bezoek. Daarin nemen wij je graag mee langs alle sfeervolle ruimtes en zalen die onze evenementenlocatie Almere rijk is. Daarnaast bieden wij je dan ook graag de mogelijkheid om alvast jouw wensen en onze mogelijkheden aan elkaar te spiegelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uniek bedrijfsfeest in onze knusse, maar ruimte theater. De mogelijkheden zijn werkelijk waar eindeloos. 

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over onze evenementenlocatie vlakbij Flevoland en de mogelijkheden.