Congreslocatie Midden Nederland

Ben je op zoek naar een congreslocatie Midden Nederland? Met een centrale ligging, unieke en sfeervolle ruimtes en een bijzonder pand met een rijke historie? Dan is Gooiland Events de locatie voor jouw volgende congres. Gooiland Events is gevestigd in een rijksmonument. Dat zorgt ervoor dat je bij ons geen standaard vierkante ruimtes vindt, maar sfeervolle ruimtes in unieke vormen. Naast congressen organiseren wij in onze congreslocatie Midden Nederland ook feesten, seminars, symposia en evenementen. Gooiland staat voor persoonlijke aandacht. We ontmoeten je graag! Geen congres is te gek voor onze eventmanagers. En als dat wel zo is, dan geven we dat gewoon aan!

Gooiland is de meest gastvrije congreslocatie in Midden Nederland. Dat komt onder andere door het gebouw waarin wij zitten. Het gooiland complex is ontworpen door architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en ontwierp voor Hilversum een gastvrijheidsmachine: ‘Het Gooiland Complex’. Tel daar de toewijding en expertise van onze eventmanagers bij op en je weet zeker dat jouw volgende congres bij Gooiland er één wordt waar je nog jaren tevreden op terugkijkt. 

  • check

    centraal gelegen

  • check

    meerdere break-out rooms

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?


Het organiseren van jouw droom congres

Gooiland snapt dat het organiseren van een congres veel planning, voorbereiding en zorgen kan opleveren. Dan is het natuurlijk super prettig wanneer je bijgestaan wordt door een eventmanager die je bij elke stap binnen het organiseren van jouw congres bijstaat. Dus besluit je een congres te organiseren bij Gooiland? Dan kun je rekenen op een eventmanager die nauw met je samen werkt en je te woord staat bij alle vraagstukken die je kunt bedenken. Niets is te gek. Op de dag van het congres in onze congreslocatie Midden Nederland staat dezelfde eventmanager je bij. Hij of zij zal de gehele dag ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt focussen op waar het echt om gaat, genieten van je eigen congres.


Onze historische congreslocatie Midden Nederland

Zoals beschreven bestaat onze historische locatie niet uit standaard ruimtes, maar unieke sfeervolle ruimtes. Onze toewijding om elk congres tot een daverend succes te maken en onze unieke vestigingsplaats in het historische Gooiland complex is wat ons uniek maakt. Uiteraard kun je dit het beste zelf beoordelen, daarom nodigen wij je uit voor een vrijblijvende rondleiding. Hierin nemen we je mee langs alle zalen en ruimtes die onze congreslocatie Midden Nederland rijk is. Ook is er de mogelijkheid om direct je wensen en ambities aan ons voor te leggen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we dan de mogelijkheden en geven we tips waar je op moet letten tijdens het organiseren van jouw volgende congres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interactief seminar in ons intieme, maar tegelijkertijd ruimte theater. De mogelijkheden zijn echt eindeloos, maar daar kun je het beste zelf achter komen.

Liever toch eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers staan klaar om al je vragen te beantwoorden!