Congreslocatie Utrecht

Op zoek naar een Congreslocatie vlakbij Utrecht? Centraal gelegen? Van alle gemakken voorzien en met een persoonlijke aanpak? Dan heeft u uw locatie gevonden! Gooiland Events ligt midden in het Gooi. Door onze centrale ligging bent u vanuit heel Nederland in een mum van tijd ter plekken. Onze locatie ligt daarnaast aan de afrit van de snelweg. Komen uw mensen met de trein? Dan plaatsen wij een eventmanager op het station die uw gasten begeleid naar de locatie. Het Gooiland complex ligt vlakbij Utrecht en bestaat uit 14 uiteenlopende en flexibel in te richten ruimtes. Bij ons vindt u geen standaard vierkante ruimtes, maar unieke ruimtes met unieke vormen.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

  • check

    ruime beursvloer

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?


Samen organiseren wij uw droom congres vlakbij Utrecht

Bij het organiseren van een congres komt een boel planning, voorbereiding en vergaderen kijken. U moet rekening houden met de ligging van de congreslocatie, het aantal gasten, of er gasten zijn die een bepaalt dieet hebben en ga zo maar door. Hoe prettig is het dan om te weten dat er bij Gooiland Events altijd een persoonlijke eventmanager voor u klaar staat. Deze eventmanager zal u tijdens de gehele organisatie van uw congres ondersteunen en begeleiden. Wij vinden dan het organiseren van een congres vooral leuk moet zijn. Wij stoppen niet tot u 100% tevreden bent. Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers blijven tot het allerlaatste moment flexibel

Naast de organisatie van uw congres is de ligging van de congreslocatie cruciaal. U bent op zoek naar een centraal gelegen congreslocatie vlakbij Utrecht. Onze locatie ligt centraal in Midden Nederland op 15 minuten rijden van Utrecht. Dat maakt Gooiland de meest centraal gelegen gastvrijheidsmachine van Nederlandcongreslocatie utrecht planning
congreslocatie utrecht max verstappen

Onze centraal gelegen congreslocatie vlakbij Utrecht

Gooiland Events is gevestigd in het Gooiland Complex. Een monumentale congreslocatie met een unieke uitstraling. Het complex is ontworpen door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt met unieke ruimtes en zalen die je alleen bij ons terugvindt. Geen standaard saaie vierkante ruimtes, maar ruimtes met een verhaal. Onze congreslocatie is meerdere malen gerenoveerd, maar de ouderwetse gastvrijheid vind je nog steeds terug in onze centraal gelegen congreslocatie vlakbij Utrecht.

Wij nodigen u graag uit om alvast een keer sfeer te komen proeven op locatie. In een locatiebezoek nemen wij u mee langs alle zalen en ruimtes die het Gooiland Complex rijk is en kunnen wij alvast uw wensen bespreken voor uw congres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een interactief symposium in ons ruimte en tegelijkertijd knusse theater. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag zien wij u terug op onze congreslocatie, maak een afspraak bij één van onze eventmanagers en zij leiden u graag rond in onze bijzondere locatie.