Congreslocatie Hilversum

Ken je dat gevoel? Dat je als bezoeker van een congres na afloop het liefst naar huis geteleporteerd wilt worden en alleen nog maar onderuitgezakt op de bank kunt liggen? Dat willen wij bij congreslocatie Gooiland dus niet! Wij willen congressen waar bezoekers door geprikkeld worden. Net even anders. Moe zijn aan het einde van de dag mag. Maar dat moet dan wel gepaard gaan met een voldaan gevoel. Heb jij datzelfde doel? Dan kan het weleens zo zijn dat we een match hebben.

 • check

  Expert in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten

 • check

  No-nonsense samenwerking

 • check

  Eventverzorging van a tot z

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?

 

 


1.    Een congreslocatie vol lichte en groene ruimtes

Even een korte samenvatting: we hebben 17 ruimtes, klein en groot. Alle zalen zijn los van elkaar en met elkaar verbonden te gebruiken. Kies je voor een traditionele theateropstelling voor onderdelen van jouw congres, dan past ons monumentale theater daar wellicht het beste bij. Voor een debatsessie kun je terecht in de Cineac. Onze kleinere ruimtes met thema’s als tv en radio zijn weer geschikt voor subsessies. En een borrel organiseren we met liefde in de Green Center. Wij zijn gezegend met een architectonisch hoogstandje van het Nieuwe Bouwen, de stroming van de eerste helft van de twintigste eeuw. Grote ramen, veel licht en ruimtelijkheid. Onze – zelf nogal dynamische – eigenaar Philip Lamers (29) heeft ook nog eens overal in het pand levend groen toegevoegd: plantenwanden, levensgrote bomen en een moswand. De combinatie van licht en groen maken onze evenementenlocatie een verademing. Al zeggen we het zelf. Bekijk de ruimtes op onze website, maar beter nog: breng ons een bezoekje. Dan kun je zelf ervaren wat daglicht doet met een congreslocatie.

2.    Oprechte teamleden

We stellen je graag voor aan ons team. Geen oude rotten in het vak. Bij ons krijg je te maken met enthousiaste, sprankelende mensen. Geselecteerd op servicegerichtheid, creativiteit en oprechtheid. Ben je op zoek naar een team met ja-knikkers. Helaas, dan moet je hier afhaken. Wij geloven in ‘eerlijkheid duurt het langst’. Het is niet voor niets een cliché.
3.    Samenwerken op basis van duidelijkheid

Blijkbaar ben je na het lezen van bovenstaande nog niet afgehaakt. Wat ontzettend fijn! Wij vinden het belangrijk om opdrachtgevers eerst te ontmoeten voordat we een offerte opstellen. Kom bij ons langs, en dan bespreken we in alle rust wat jullie wensen zijn en bekijken we samen de mogelijkheden van Gooiland als congreslocatie voor jouw congres. We zijn op zoek naar synergie. Jullie hebben ideeën en kennen jullie gasten het best; wij hebben ideeën en kennen onze locatie het best. Door dat goed samen te voegen, zetten we een congres met impact neer.

In een vroeg stadium koppelen we je aan een eventmanager en wordt alles duidelijk in kaart gebracht. Onze eventmanager zorgt ervoor dat jij op de dag zelf ook kunt genieten. 

4.    Nog een paar punten op een rijtje

 • We zijn goed bereikbaar per auto en ov
 • We hebben bijna 400 parkeerplaatsen en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving
 • Gasten kunnen blijven slapen in ons eigen Dutch brand hotel
 • We hebben een eigen cateraar die gewoon goed eten en drinken verzorgt
 • We werken samen met een vaste leverancier voor de techniek, ieder z’n eigen specialisme
 • Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel

Nog steeds niet afgehaakt? Dan is het nu tijd voor een belletje! Liselore Ardon, Manon Verkuijl of Juriaan Couperus vertelt je het liefst nog veel meer. We ontmoeten je graag in onze congreslocatie! Vraag je liever een vrijblijvende offerte aan? We gaan voor je aan de slag en nemen binnen 24 uur contact met je op!