Congreszaal Midden Nederland

Ben jij op zoek naar een goed bereikbare congreszaal in Midden Nederland? vind jij persoonlijke aandacht en flexibiliteit van groot belang? Dan ben je bij Gooiland aan het juiste adres.

Gooiland zit gevestigd in het centrum van Hilversum en is daardoor één van de meest centrale locaties van Midden Nederland. Naast dat onze historische en monumentale locatie super centraal ligt is het ook één van de mooiste locaties van Nederland. Gooiland zit gevestigd in het Gooiland complex. Dit gebouw is ooit ontworpen als gastvrijheidsmachine, hierdoor biedt het Gooiland complex een unieke sfeer. Naast een aantal prachtige congreszalen staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Voor onze eventmanagers is geen wens te groot en geen detail te klein. Samen organiseren wij jouw droom congres in één van onze congreszalen in Midden Nederland.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Van 5 - 2000 Personen

  • check

    Monumentale Locatie

jouw congres organiseren bij Gooiland?


Congreszaal centraal in Midden Nederland

Onze locatie ligt super centraal in Hilversum en is hierdoor uitstekend te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Door deze centrale ligging in Midden Nederland worden wij vaak ingezet als alternatief wanneer bedrijven de drukte in de grote stad willen mijden. Zo worden onze congreszalen ingezet als alternatief voor een congreszaal in bijvoorbeeld: Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Natuurlijk kiezen bedrijven ook vaak genoeg voor ons, vanwege onze service. Wij snappen dat het organiseren van een congres nogal wat stress en voorbereiding kan opleveren. Daarom krijg je tijdens het gehele organiseer traject een persoonlijke eventmanager toegewezen die je echt in alles bij zal staan.congreszaal midden nederland publiekcongreszaal midden nederland gesprek

Historische congreszalen in Midden Nederland

Zoals gezegd is ons complex een historisch rijksmonument met een gastvrij verleden. Het Gooiland complex is ooit ontworpen en gebouwd door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en vond dat een gebouw pas perfect was wanneer hij precies kon doen waarvoor hij gebouwd was. Bouwen en ontwerpen met één doel dus. Voor Gooiland  had Jan Duiker één doel voor ogen: gastvrijheid. Daarom kennen veel mensen onze locatie ook wel als: “de gastvrijheidsmachine van het Gooiland”. Tegenwoordig wordt deze geoliede gastvrijheidsmachine ingezet voor congressen, evenementen en  symposia.

Ben jij op zoek naar een sfeervolle congreszaal in Midden Nederland? Vind jij flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een locatie met een rijke historie en sfeer belangrijk? Dan kies je natuurlijk voor de congreszalen van Gooiland.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen jou graag alles over onze congreszalen in Midden Nederland.


Stel ons uw vraag