Congreszalen

Congreszalen zijn er in allerlei soorten en maten. Niet alle congreszalen zijn echter hetzelfde. De congreszalen van Gooiland Events zijn uniek door hun flexibiliteit en unieke vormen. Bij ons vind je geen standaard vierkante zalen, maar bijzonder inspirerende congreszalen met gekke vormen en onverwachtse hoeken. Besluit u een congres te organiseren in één van onze congreszalen? Dan kunt u ook nog eens rekenen op de persoonlijke hulp van één van onze eventmanagers. Zij gaan tot het uiterste voor u en staan u bij het organiseren van het congres, maar ook tijdens het congres bij. Alles voor uw glimlach.

  • check

    Centraal gelegen

  • check

    Unieke Monumentale Zalen

  • check

    Unieke Monumentale Locatie

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?


Samen organiseren wij uw congres in onze bijzondere congreszalen

Wat de congreszalen van Gooiland zo uniek maakt is dat ze een verhaal hebben. Gooiland Events is gevestigd in het Gooiland Complex. Dit complex is gebouwd in de jaren ’30 om antwoord te geven aan de alsmaar groeiende vraag naar een cultureel centrum voor de Amsterdamse elite die naar Hilversum waren verhuisd. Hierdoor is onze mooie locatie van oudsher een cultureel centrum waar gastvrijheid en beleving voorop staat. Deze beleving vindt u ook terug in bij onze eventmanagers die snappen dat het organiseren van een congres een boel planning en voorbereiding vereist. Hoe prettig is het dan om te weten dat er altijd een ervaren eventmanager voor u klaar staat die u helpt bij het organiseren van uw congres. Wij vinden namelijk dat het organiseren van een congres vooral leuk moet zijn. Het congres wordt daarom pas gehouden wanneer u 100% tevreden bent. Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of het aantal congreszalen? Ook dat is geen enkel probleem! Onze eventmanagers blijven tot het allerlaatste moment flexibel.congreszalen planning
congreszalen max verstappen

Onze bijzondere congreszalen

Gooiland Events is gevestigd in het Gooiland Complex. Dit monumentale pand met monumentale congreszalen heeft een unieke uitstraling en is ontworpen door de Nederlandse architect Jan Duiker. Jan Duiker zag gebouwen als meer dan alleen vier muren en een dak. Hij zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland Complex een gastvrijheidsmachine gemaakt vol met unieke, flexibele en inspirerende congreszalen. De locatie is nu meerdere malen gerenoveerd, maar steeds met als doel om de unieke uitstraling van het complex te behouden. Hierdoor vindt u in het Gooiland Complex congreszalen met alle gemakken van nu, maar met de uitstraling van vroeger.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend locatiebezoek. Hierin kunt u vast sfeer proeven en nemen wij u mee langs alle congreszalen en ruimtes die het Gooiland Complex rijk is. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om alvast uw wensen te bespreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een interactief seminar in ons ruimte, sfeervolle theater. De mogelijkheden zij eindeloos. Plan een afspraak in bij één van onze eventmanagers en zij laten met liefde zien wat onze locatie en congreszalen bijzonder maakt.