Bereikbaarheid

Met een locatie midden in het centrum van Hilversum is de bereikbaarheid van Gooiland optimaal. Evenementenlocatie Gooiland bevindt zich op loopafstand van station Hilversum. Wij adviseren u vóór vertrek een reisplanner naar keuze te raadplegen.

Met de auto:

Vanaf de A27 neemt u afrit 33 Hilversum in en slaat u linksaf de Diependaalselaan op.
Bij de rotonde neemt u de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg slaat u bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na ±350m linksaf de Koningsstraat in. Na weer ±350m ziet u aan uw rechterhand de ingang van Parkeergarage Gooiland (onder de Albert Heijn). Verlaat de parkeergarage en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na ±150m bevindt Evenementenlocatie Gooiland zich aan uw rechterhand.

Met het openbaar vervoer:

– Trein
Vanaf Utrecht: Vanaf station Utrecht Centraal gaat er elk kwartier, tenzij anders aangegeven, een trein naar Hilversum. Vanaf spoor 3 neemt u de sprinter richting Weesp of Almere Oostvaarders en stapt u uit op station Hilversum.

Vanaf Amsterdam: Vanaf station Amsterdam Centraal gaat er, tenzij anders aangegeven, 2 keer per uur een intercity naar Hilversum. Vanaf spoor 10b neemt u de intercity richting Amersfoort en stapt u uit op station Hilversum.

– Bus
Raadpleeg de vervoersplanner naar uw keuze en selecteer bushalte Schapenkamp als uw eindbestemming. Bij aankomst kijkt u richting de rotonde waarachter Evenementenlocatie Gooiland zich bevindt. Gasten vanaf station Hilversum adviseren wij de route te voet af te leggen.

Te voet:

– Vanaf NS station Hilversum:
Verlaat het station via de uitgang ‘Stationsplein’. Loop in de richting van het centrum en sla direct linksaf het Schapenkamp op. Volg deze weg voor ±500m tot u bij een rotonde uitkomt. Voor u ligt Evenementenlocatie Gooiland.

– Vanaf parkeergarage Gooiland (Koningshof 1):
Verlaat de parkeergarage en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na ±150m bevindt Evenementenlocatie Gooiland zich aan uw rechter hand.

Gooiland