Diner

Een diner kunt u organiseren voor allerlei verschillende redenen en een diner kunt u in allerlei vormen en maten organiseren. Een diner wordt vaak aansluitend georganiseerd aan een ander evenement, maar kan ook prima voor een vergadering gebruikt worden. De locatie van uw diner is van grote invloed op het succes en de sfeer ervan. Wanneer u kiest voor Gooiland weet u zeker dat het met de locatie van uw diner wel goed zit. Het Gooiland complex is een monumentaal historisch pand vol met unieke en sfeervolle ruimtes en zalen die flexibel in te richten zijn.

  • check

    walking dinner

  • check

    Buffet

  • check

    sit-down dinner

Meer weten over de diner mogelijkheden binnen Gooiland?

Diners bestaan er in alle smaken, vormen en maten. Bij een groots diner denken we vaak aan lange mooi gedekte tafels, waaraan mensen genieten van puur eten dat met liefde bereid is. Tafels waaraan mensen goede gesprekken voeren, en veel lachen. Bij Gooiland bent u op de juiste locatie, ook wanneer u de voorkeur geeft aan een walking diner, of een budget heeft dat om bepaalde aanpassingen vraagt.

Welk diner u ook wilt organiseren, bij ons bent u welkom. Gevestigd in een monumentaal pand, met een zeer bijzondere architectuur, start het diner dat u voor ogen heeft. Wanneer u niet precies weet hoe u invulling wilt geven aan uw diner, bieden wij met liefde een ervaren en creatief team dat graag met u meedenkt.

kerts7