Eindejaarsbijeenkomst organiseren

Het hele jaar door staan de deuren van onze locatie open voor evenementen, congressen en feesten van ieder formaat. Tijdens oud en nieuw pakken we net even iets groter uit. Samen het jaar afsluiten met een glas in de hand, in een intieme setting of in hele feestelijke sferen. Het kan allemaal bij Gooiland Evenementenlocatie. Met veel plezier maken wij de oudejaarsbijeenkomsten van veel van onze klanten bijzonder en dat doen wij ook graag voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intieme kerstborrel of een knallend oudejaarsfeest. In onze historische locatie zijn de mogelijkheden eindeloos en voor onze gemotiveerde klantmanagers is geen wens te groot en geen detail te klein. Alles om ervoor te zorgen dat de jouw jaarafsluiting bijzonder wordt.

  • check

    Prosecco ontvangst

  • check

    Monumentale Locatie

  • check

    Flexibel tot het laatste moment

Jouw eindejaarsbijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Eindejaarsbijeenkomst organiseren bij Gooiland

Wij snappen dat een eindejaarsbijeenkomst organiseren voor veel stress kan zorgen. Daarom helpen wij je graag bij het organiseren hiervan op onze monumentale locatie. Wij vinden namelijk dat het organiseren van een kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst ook gewoon leuk en uitdagend mag zijn. Daarom staat er een team enthousiaste eventmanagers voor je klaar die jouw helpen bij het organiseren van een knallend einde. Wanneer je kiest voor Gooiland krijg je een persoonlijke eventmanager toegewezen. Hij of zij zorgt er samen met jou voor dat jouw gedroomde bijeenkomst een succes wordt. Ook op de dag van het evenement staat er een persoonlijke eventmanager voor je klaar. Zo weten wij zeker dat ook jij kunt genieten van een gezellige en feestelijke eindejaarsbijeenkomst.eindejaarsbijeenkomst theatereindejaarsbijeenkomst organiseren feest

eindejaarsbijeenkomst organiseren gooiland


Eindejaarsbijeenkomst organiseren in onze historische locatie

Een eindejaarsbijeenkomst is iets bijzonders. Het is de gezamenlijke afsluiting van een jaar met je collega’s of misschien wel vrienden. Daarom verdient deze bijeenkomst een bijzondere en bovendien sfeervolle locatie. Gooiland zit gevestigd in het Gooiland Complex. Van oudsher een cultureel centrum waar de Amsterdamse elite die neer waren gestreken in Hilversum elkaar zagen voor een hapje en een drankje. Het complex zit vol met verassingen en is zeer flexibel in te richten. Het bijzondere aan onze locatie is niet alleen dat het een monument is, waar we best trots op zijn, maar ook geen ruimte is hetzelfde. Al onze ruimtes hebben unieke vormen en dat maakt onze sfeervolle locatie bijzonder. Jan Duiker heeft onze locatie ooit ontworpen als gastvrijheidsmachine, tegenwoordig wordt het centrum ingezet als geolide machine voor congressen, feesten en evenementen. Natuurlijk vinden wij dat je dit het beste zelf kunt komen bepalen. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend locatie bezoek. Hierin nemen wij je mee langs alle ruimtes en zalen die Gooiland rijk is. Kunnen wij vast sparren over de mogelijkheden en kun jij vast je wensen met ons bespreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dinner on stage in ons intieme, maar toch ruime theater met een te gekke afterparty in ons sfeervolle Grand Café.

Toch eerst nog iets meer informatie? Geen probleem! Onze eventmanagers vertellen je graag alles over het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst bij Gooiland Events.


Stel ons uw vraag