Evenement Utrecht

Wanneer Gooiland het decor is voor jouw gedroomde evenement vlakbij Utrecht dan kun je rekenen op een persoonlijke eventmanager, inspirerende unieke ruimtes, een goed bereikbare locatie en bovendien een evenement in een monumentaal pand. Gooiland is in het verleden het decor geweest voor een tal van evenementen, zo hebben wij verschillende symposia, beurzen, kerstmarkten en festivals georganiseerd in onze locatie. Wanneer u een evenement bij Gooiland organiseert kunt u rekenen op een flexibele & persoonlijke aanpak. U krijgt ten alle tijden een eigen eventmanager tot uw beschikking die u helpt bij het organiseren van uw evenement vlakbij Utrecht.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

  • check

    BARISTA KOFFIE EN AMBACHTELIJKE PETIT FOURS

Geïnteresseerd in het organiseren van een Evenement bij Gooiland?


SAMEN ORGANISEREN WIJ EEN TOP EVENT

Een evenement organiseren kan een boel stress rondom planning en voorbereiding opleveren. Terwijl het organiseren van een evenement vooral leuk moet zijn. Wanneer u kiest voor Gooiland krijgt u een persoonlijke eventmanager tot uw beschikking. Samen met deze eventmanager organiseert u het evenement. U kunt werkelijk waar voor alles bij onze eventmanagers terecht. Samen met ons gaat u voor het beste resultaat en dat helpt! Pas wanneer u en wij 100% tevreden zijn zullen wij samen met u het evenement starten. Ook op de dag van het evenement staat u er niet alles voor. Op de dag van het evenement staat deze eventmanager u persoonlijk bij, alles om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontgaat.

Het organiseren van een evenement is geen gemakkelijke opgave. Wij snappen dat het kan voorkomen dat u op het laatste moment nog wijzigingen heeft. Bij Gooiland is dat geen enkel probleem! Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen in personen, de catering of bijvoorbeeld het beeld & geluid? Wij blijven tot op het allerlaatste moment flexibel.evenement utrecht planning
evenement-utrecht-welkom

Een evenement vlakbij Utrecht organiseert u in onze Historische locatie

Onze evenementenlocatie is een rijksmonument en wij vinden dat we daar best trots op mogen zijn. Hierdoor vindt u in onze centraal gelegen locatie vlakbij Utrecht geen standaard vierkanten ruimtes, maar unieke zalen voor uw evenement. Het Gooiland Complex is gebouwd door Nederlands bekendste architect: Jan Duiker. Hij zag gebouwen als machines en van het Gooiland Complex heeft hij een ware vrijetijdsmachine gebouwd. Het Complex bestaat uit 14 unieke en flexibele ruimtes. Combineer onze locatie met onze unieke en flexibele werkwijze en wij weten zeker dat uw volgende evenement vlakbij Utrecht een daverend succes wordt.

Wij nodigen u van harte uit om eens op bezoek te komen op onze locatie. In een dergelijk locatiebezoek nemen wij u mee langs alle ruimtes en zalen die onze gastvrijheidsmachine rijk is. Ook is er de mogelijkheid om alvast persoonlijk contact te maken met één van onze eventmanagers. U kunt dan direct uw wensen bespreken voor uw evenement vlakbij Utrecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een indoor markt of een interactief seminar in ons ruimte, historische theater. De mogelijkheden zijn eindeloos u hoeft ze alleen nog even te bedenken.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en we bespreken geheel vrijblijvend de mogelijkheden