Evenementenlocatie Almere Flevoland

Ben jij op zoek naar een centraal gelegen, goed te bereiken, unieke en sfeervolle evenementenlocatie in Almere of Flevoland? Wil je geen evenementenlocatie met “standaard hokken”, maar zoek je een locatie met een verhaal, een verleden en bijzondere ruimtes? Dan heb jij je locatie gevonden! Ons rijksmonument wordt het hele jaar verhuurd aan bedrijven ten behoeve van evenementen, congressen, seminars, symposia en uiteraard bedrijfsfeesten. Voor onze getalenteerde event managers is werkelijk waar geen event te groot of te gek.

Gooiland evenementenlocatie vlakbij Almere is meerdere keren uitgeroepen tot de meest gastvrije evenementenlocatie van Midden Nederland. Dit komt niet alleen door onze ervaring, maar ook door onze prachtige rijksmonument. Door deze bijzondere locatie krijgt ieder evenement een bijzonder gastvrije uitstraling. Teel daarbij op dat voor onze eventmanagers geen wens te groot is en geen detail te klein en je snapt waarom Gooiland wordt gezien als één van de beste evenementenlocatie van Nederland. Kies je voor Gooiland events? Dan stoppen wij niet voordat jij 100% tevreden bent. Heb je op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal gasten, de catering of andere zaken? Ook dat is geen probleem. Wij blijven tot het allerlaatste moment flexibel. Zo organiseren wij samen een prachtig evenement waar jij nog jaren blij op terug kijkt.

  • check

    AANTREKKELIJK GEPRIJSD

  • check

    EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

  • check

    CENTRAAL GELEGEN

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT BIJ GOOILAND?


Het organiseren van jouw droom evenement vlakbij Almere

Met onze centrale ligging in het hart van Hilversum centrum is Gooiland een veel gekozen evenementenlocatie voor Flevoland en Almere. Wanneer wij aan onze klanten vragen wat ons onderscheid krijgen wij vaak te horen dat een flexibele en persoonlijke houding opvalt. Iets waar wij als evenementenlocatie vlakbij Almere best trots op zijn. Wij snappen dat het organiseren van een evenement een boel planning, voorbereiding kan opleveren. Dan is het wel prettig wanneer je kunt rekenen op een evenementen organisatie die tijdens het gehele traject met je meedenkt. Dat is dan ook de reden dat wij zo ontzettend trots zijn op deze feedback. Tijdens en voorafgaand het congres krijg je een persoonlijke eventmanager toegewezen die zorgt dat het jou aan werkelijk waar niets ontgaat.evenementenlocatie almere flevoland besprekingevenementenlocatie almere publiek

ONZE HISTORISCHE EVENEMENTENLOCATIE VLAKBIJ ALMERE, FLEVOLAND

Bij ons vind je geen standaard ruimtes, maar unieke sfeervolle ruimtes met ieder hun eigen sfeer. Gooiland is gevestigd in het Gooiland Complex. Het Gooiland Complex is een rijksmonument ontworpen door een van Nederland’s grootste architecten en omdenkers: Jan Duiker. Dit maakt onze evenementenlocatie vlakbij Almere en Flevoland zo bijzonder. Jan Duiker zag gebouwen namelijk als machines en heeft van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Uiteraard nodigen wij je van harte uit om dit zelf te beoordelen tijdens een vrijblijvend locatie bezoek. Daarin nemen wij je graag mee langs alle sfeervolle ruimtes en zalen die onze evenementenlocatie Almere rijk is. Daarnaast bieden wij je dan ook graag de mogelijkheid om alvast jouw wensen en onze mogelijkheden aan elkaar te spiegelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uniek bedrijfsfeest in onze knusse, maar ruimte theater. De mogelijkheden zijn werkelijk waar eindeloos. 

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over onze evenementenlocatie vlakbij Flevoland en de mogelijkheden.