Evenementenlocatie Amsterdam

Waarom kiezen voor een evenementenlocatie in Amsterdam, als u ook kunt kiezen voor een evenementenlocatie buiten deze drukke metropool in het midden van het land?

Bij het plannen van een evenement en het kiezen van een evenementenlocatie wordt er vaak gedacht aan evenementenlocaties in de grote steden, zoals het bruisende Amsterdam, het gezellige Utrecht of het moderne Rotterdam. Maar waarom zou u kiezen voor een evenementenlocatie in Amsterdam als het ook in Hilversum kan, de stad die genoeg ruimte heeft, niet druk is, centraal in het land ligt en prijsbewust is. Evenementenlocatie Gooiland heeft vele voordelen. Op deze pagina zetten we de voordelen voor u op een rijtje.

  • check

    CENTRAAL GELEGEN

  • check

    INTIEME SFEER

  • check

    UNIEKE MONUMENTALE RUIMTE

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT BIJ GOOILAND?

Centraal gelegen in het land

Gooiland: centraler en beter bereikbaar kan haast niet. In het midden van het land met een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Centraal station Hilversum ligt op loopafstand en is makkelijk te bereiken vanuit alle regio’s. Evenementenlocatie Gooiland is ook goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen parkeergarage op 100 meter afstand. Vermijd vertragingen door overvolle treinstations of drukke autowegen in de stad en kom naar Hilversum, net zo makkelijk, maar net iets sneller!

Dakterras Gooiland evenementenlocatie Amsterdam

Eerste 4 sterren Dutch Brand Hotel

Inspirerende locatie

Locaties met een uniek verhaal, rijke geschiedenis of opvallende stijl worden steeds belangrijker voor opdrachtgevers. Inspirerende verhalen zijn ook zeker buiten de stad te vinden. Evenementenlocatie Gooiland is gevestigd in één van de meest architectonische gebouwen van Mediastad Hilversum. Het pand, met ook een eigen Dutch brand hotel en authentiek theater, is ontworpen door de Nederlandse architect Jan Duiker in 1934. Het pand is het visitekaartje van het Nieuwe Bouwen. Kenmerkend voor deze stijl zijn functionaliteit en het ontbreken van versieringen, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van glas, natuurlijk licht, natuursteen en stalen buizen. Bij Gooiland ziet u deze kenmerken overal terug en daarom is het een zeer authentieke locatie en sinds 1987 een Rijksmonument. Oftewel, een locatie met een historisch en uniek verhaal!

Overnachten zonder problemen

Hoe makkelijk is het om na het vergaderen zo onder de lakens te kruipen? Bij Dutch brand hotel Gooiland kan dit! Vergaderen en overnachten onder één dak, wel zo handig. De periode dat Gooiland gebouwd werd is ook de periode dat veel bekende Nederlandse merken ontstonden die later groot werden. Met dit in het achterhoofd is dit hotel het eerste 4-sterren Dutch brand hotel in Nederland geworden. De kamers zijn ingericht met luxe producten en ontwerpen van eigen bodem, zoals Auping, Luxaflex, Philips, Hema, Marie-Stella-Maris, Brabantia, Sonos en Gispen. Hollandse merken van bewezen kwaliteit. Gegarandeerd een goede nachtrust zonder toeterende auto’s en trambellen!

Hotelkamer Gooiland evenementenlocatie Amsterdam

Lobby Gooiland evenementenlocatie Amsterdam

Minder drukte en meer ruimte

Gooiland is een evenementenlocatie vlakbij Amsterdam, waar u ontsnapt aan de drukte, maar waar alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Het pand beschikt over 17 diverse, multifunctionele ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Er is genoeg parkeerruimte op loopafstand. Hilversum is de mediastad van Nederland en ook hier zijn leuke winkels, bars, restaurants en uitgaansmogelijkheden. In Hilversum kunt u een zakelijk evenement goed combineren met een ontspannen avondje uit.

Meer weten over Gooiland?

Raak dan geïnspireerd door ons magazine ‘The Clear Dutch Metropolitan’ of neem contact met ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe ontmoetingen en helpen u graag verder.