Evenementenlocatie Midden Nederland

Op zoek naar een centraal gelegen, goed te bereiken, unieke en sfeervolle evenementenlocatie in Midden Nederland? Dan bent u bij Gooiland Events aan het juiste adres. In ons rijksmonument organiseren wij naast evenementen ook congressen, seminars, symposia en natuurlijk bedrijfsfeesten. Geen event is te groot of te gek voor onze eventmanagers,

Gooiland is de meest gastvrije evenementenlocatie in Midden Nederland. Doordat onze evenementenlocatie zich bevindt in een rijksmonument vind je bij ons geen standaard vierkante ruimtes en standaard kamers. Iedere zaal in Gooiland is uniek en dat zorgt ervoor dat ieder evenement bij ons een unieke uitstraling krijgt. Voor onze eventmanagers is echt geen wens te groot en geen detail te klein -een evenement organiseren in onze evenementenlocatie in midden Nederland stopt pas wanneer u volledig tevreden bent! Hebt u kort voor het evenement nog een aantal wijzigingen, zoals aantal personen, wijzigingen in de catering of voor het beeld en geluid? Ook dat is geen probleem bij Gooiland. Onze eventmanagers blijven tot op het allerlaatste moment flexibel. Zo weten wij zeker dat wij samen een evenement organiseren waar wij samen nog jaren tevreden op terugkijken.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    intieme sfeer

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

Geïnteresseerd in het organiseren van een evenement bij Gooiland?


HET ORGANISEREN VAN UW DROOM EVENEMENT

Gooiland snapt dat een evenement organiseren veel planning, voorbereiding en zorgen kan opleveren. Hoe prettig is het dan wanneer er een partij is die u hier volledig in ondersteund. Besluit u om een evenement te organiseren bij Gooiland? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke eventmanager die samen met u voor het allerbeste resultaat gaat. Tijdens de organiseren van uw evenement zullen onze eventmanagers u bij het hele evenement betrekken. Ook op de dag van het evenement krijgt u een persoonlijke eventmanager toegewezen. Hij of zij zal tijdens het gehele congres ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontgaat.evenementenlocatie midden nederland besprekingevenementenlocatie midden nederland publiek

ONZE HISTORISCHE EVENEMENTENLOCATIE IN MIDDEN NEDERLAND

Zoals gezegd vindt u bij ons geen standaard ruimtes, maar unieke sfeervolle ruimtes. Gooiland zit gevestigd in het Gooiland Complex, een rijksmonument en dat is wat ons uniek maakt. De ruimtes binnen Gooiland zijn gevarieerd en allen met een unieke indeling en vormen. Het Gooiland complex is ontworpen door één van de meest prestigieuze architecten die Nederland ooit heeft gekend, namelijk Jan Duiker. Jan Duiker zag gebouwen als machines en wilde van Gooiland een ware gastvrijheidsmachine maken. Uiteraard kunt u dat zelf het beste oordelen, daarom nodigen wij u graag uit voor vrijblijvend locatiebezoek. Daarin nemen wij u mee langs alle sfeervolle ruimtes die onze evenementenlocatie in Midden Nederland rijk is. Daarnaast kunnen wij tijdens het bezoek direct de mogelijkheden overleggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een interactief symposium in ons intieme maar tegelijkertijd ruime theater. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over onze evenementenlocatie en de mogelijkheden.


Stel ons uw vraag