Evenementenlocatie Noord Holland

Op zoek naar een sfeervolle en geschikte evenementenlocatie in Noord Holland? Mogen wij dan even: “locatie gevonden!” roepen. Welkom bij Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum Noord Holland. Bij Gooiland Events staat aandacht, flexibiliteit en succesvolle evenementen centraal. Tel daar onze unieke locatie bij op en je hebt een meer dan geschikte evenementenlocatie in Noord Holland. Dus bent u op zoek naar een evenementenlocatie die flexibel is, waar aandacht voorop staat en die gevestigd is in één van de mooiste locatie in het hartje van Hilversum? Lees dan verder.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Monumentale Locatie

  • check

    Centraal in Noord Holland

Mogen wij uw droom evenement organiseren?


Even iets over onze evenementenlocatie in Noord Holland

Onze evenementenlocatie zit gevestigd in het Jan Duiker complex. De echte architectonische fanaten onder ons weten dan direct wat dat betekent. In onze locatie vind je geen standaard vierkante “hokken”, maar unieke ruimtes en zalen die allen hun eigen sfeer hebben. Hoewel de locatie totaal niet handig ingedeeld lijkt, is deze dat toch. Jan Duiker zag gebouwen namelijk als machines en heeft van onze evenementenlocatie een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Zeg nou zelf: waar kun je nu beter een evenement organiseren dan in een gastvrijheidsmachine.evenementenlocatie noord holland gooiland
evenementenlocatie noord holland bespreking

Zorg en aandacht centraal bij onze evenementenlocatie

Een locatie kun je overal huren, sterker nog veel locaties lijken op elkaar. Onze locatie is uniek in vorm en historie, maar dat is niet genoeg. Wij van Gooiland Events gaan graag een stapje verder. Een goede evenementenlocatie staat je bij tijdens het gehele organisatie proces en is flexibel tot op het allerlaatste moment. Wij vinden dat wanneer u een evenement organiseert op een externe locatie, dat u recht heeft op uw gedroomde evenement. Dat is precies waar onze event managers voor gaan. Van een medewerker op het station die uw collega’s en genodigde de goede kant op wijst tot onze unieke flexibiliteit op het allerlaatste moment. Wij zorgen dat uw evenement fantastisch wordt bij ons in Hilversum, Noord Holland.