Evenementenlocatie Utrecht

U bent op zoek naar een evenementenlocatie vlakbij Utrecht, met alle gemakken van nu, inspirerende zalen en een organisatie die uw evenement tot een groot succes maakt. Wanneer u zich hierin kunt vinden is Gooiland de locatie voor uw volgende evenement vlakbij Utrecht. Binnen Gooiland Events vindt u 14 uiteenlopende sfeervolle en flexibele ruimtes die inzetbaar zijn voor elke type evenement. Wat dacht u van theatervoorstelling, een dinershow of een indoor markt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u kijken we naar de best passende optie voor uw evenement vlakbij Utrecht.

  • check

    centraal gelegen

  • check

    meerdere break-out rooms

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

Geïnteresseerd in het organiseren van een Evenement bij Gooiland?


SAMEN ORGANISEREN WIJ UW DROOM EVENEMENT

Een evenement organiseert u waarschijnlijk niet iedere dag en wij snappen dat er bij het organiseren veel planning, voorbereiding en vergaderingen komen kijken. Besluit u om uw volgende evenement bij Gooiland te organiseren? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke eventmanager die u bij al deze zaken bijstaat. Samen met u gaat deze eventmanager voor het allerbeste resultaat. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. De hulp van uw persoonlijke eventmanager gaat verder dan alleen tijdens de voorbereiding. Ook op de dag van het evenement kunt u een helpende hand verwachten. Alles om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontgaat.

Uiteraard kan het voorkomen dat u op het laatste moment nog wijzigingen heeft in het aantal personen, de catering of het beeld & geluid. Ook daar draait Gooiland Events zijn hand niet voor om. U kunt echt tot het allerlaatste moment wijzigingen doorgeven.evenementenlocatie utrecht voorbereidingevenementenlocatie utrecht presentatie

ONZE CENTRAAL GELEGEN HISTORISCHE LOCATIE VLAKBIJ UTRECHT

Gooiland Events zit gevestigd in het monumentale Gooiland Complex. Een complex dat is ontworpen door de Nederlandse architect: Jan Duiker. Deze bekende Nederlandse architect zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland Complex een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Bij onze vindt u geen standaard vierkante ruimtes. Onze 14 ruimtes zijn allen uniek met hun eigen sfeer en vreemde vormen. Dat maakt het organiseren van een evenement bij Gooiland leuk.

Wij kunnen heel veel vertellen over onze evenementenlocatie vlakbij Utrecht, maar uiteraard kunt u dat het beste zelf beoordelen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend locatie bezoek. Hierin nemen wij u mee langs alle ruimtes en zalen die het Gooiland Complex rijk is. Daarnaast is er de mogelijkheid om dan ook direct uw wensen te bespreken voor uw evenement vlakbij Utrecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een interactief symposium in ons ruime, maar tegelijkertijd intieme theater? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u, uw droom evenement te organiseren!


Mogen wij uw Evenement organiseren? Neem dan contact met ons op!