Evenementenlocatie Gooiland

Evenementenlocaties zijn er in allerlei soorten, maten en sferen. Gooiland helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Met 17 uiteenlopende ruimtes binnen onze locatie, kunnen wij altijd een evenement naar uw wens organiseren. De mogelijkheden beperken zich niet tot alleen een congres, feest of vergadering – Evenementenlocatie Gooiland is in staat om al uw wensen te realiseren! Of dit nu een uitreiking is, een theatervoorstelling, een indoor markt, diner(show), borrel, modeshow, expositie, informatieavond of (televisie)opname, Gooiland evenementen denkt graag met u mee!

  • check

    UITEENLOPENDE RUIMTES TER BESCHIKKING

  • check

    EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

  • check

    CENTRAAL GELEGEN

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT BIJ GOOILAND?


Evenementenlocatie Gooiland

U wilt een evenement organiseren? Wat kunt u verwachten wanneer u uw evenementen door ons als evenementenlocatie laat verzorgen? Wij zullen uw wensen opnemen in een initieel gesprek. Mocht u langs willen komen voor een (vrijblijvend) bezoek aan onze evenementenlocatie dan is dat uiteraard ook mogelijk! In een ontspannen sfeer bespreken we uw ideeën zodat wij een goed beeld krijgen wat u voor ogen heeft. Naderhand ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met daarin uw wensen, ons advies en een aantal opties waarmee u uw evenement compleet kunt maken.


evenementenlocatie mediastad

Evenement organiseren? Dan kiest u voor maatwerk

Een evenement organiseren bij Gooiland evenementenlocatie betekent dat uw evenement een luxe en professionele uitstraling krijgt. Wij hebben oog voor detail, zijn creatief, vernieuwend en origineel. Het Gooiland evenemententeam werkt met veel verschillende leveranciers en beschikt over een enorm netwerk op gebied van theater, dans, zang, muziek, decoratie en entertainment. Maar ook op het gebied van food en beverage blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zo onze klanten steeds weer nieuwe en verfrissende producten te kunnen aanbevelen. Dat maakt ons als evenementenlocatie en feestlocatie uniek.

Afhankelijk van de grootte van het evenement dat u wilt organiseren. blijven wij met u in gesprek tot u tevreden bent over de plannen. Vanaf dit moment krijgt u een eventmanager toegewezen. Deze eventmanager staat u tijdens de organisatie bij, fungeert als uw rechterhand en staat garant voor een correcte uitvoering van bij het organiseren van uw evenement. Wilt u binnenkort een evenement organiseren bij onze bijzondere evenementenlocatie? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang direct een prijsindicatie in uw mailbox.

Eerst even sparren?

Wilt u liever eerst even sparren met ons evenemententeam? Heeft u bijzondere wensen waar niet iedere evenementenlocatie aan kan voldoen? Of wilt u eerst persoonlijk even iets meer horen over de mogelijkheden binnen evenementenlocatie Gooiland? Neem dan contact op met één van onze eventmanagers. Zij staan u graag te woord.