Event locatie

Welkom bij Gooiland Events, de meest gastvrije event locatie van Hilversum. Events zit niet voor niets in onze naam. Het hele jaar door staan de deuren van onze event locatie wagenwijd open voor evenementen, feesten en seminars van ieder formaat. Daarnaast is onze event locatie de laatste jaren zelfs uitgebreid met een hotel. Dat maakt onze event locatie natuurlijk helemaal compleet. Zo is er nu niet alleen de mogelijkheid om een knallend event bij Gooiland neer te zetten, maar naderhand je gasten ook een hotelovernachting aanbieden.

Het hotel is dit jaar compleet verbouwd en tegenwoordig het eerste Dutch Brand hotel van Nederland. In ons hotel vind je dus alleen maar Nederlandse merken. Daarnaast is het hotel een knipoog naar het rijke media verleden van Gooiland en is het design geïnspireerd op de sein en toestellen fabriek van Philips die jarenlang in Hilversum heeft gezeten. De locatie is een rijksmonument en dat maakt Gooiland één van de mooiste en meest inspirerende event locaties van Nederland.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Flexibel tot het laatste moment

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?


Dé Event locatie van Hilversum

Naast dat wij onze locatie prachtig vinden, snappen wij dat een event locatie meer moet zijn dan alleen mooi. Wij snappen dat het organiseren van een evenement op een externe locatie voor nogal wat stress kan zorgen. Daarom hebben wij meerdere event managers in dienst die jou helpen bij het organiseren van jouw droom event op onze bijzondere locatie. Zij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten bij het organiseren van een event op een externe locatie. Ook op de dag van het evenement kun je rekenen op een persoonlijke event manager die je bijstaat in alles wat met het evenement te maken heeft. Geen wens te groot en geen detail te klein. Zo organiseren wij samen met jou het evenement van je dromen.conferentiecentrum besprekingconferentiecentrum volle gang

Monumentale event locatie

Als één van de weinige event locaties van Nederland zit Gooiland gevestigd in het monumentale Gooiland Complex. Het gebouw is ooit gebouwd om antwoord te geven aan de groeiende vraag van de neergestreken Amsterdamse elite in Hilversum naar een uitgaansgelegenheid. Het antwoord van Hilversum en de bekende Nederlandse architect: Jan Duiker was het Gooiland complex. Een complex met bijzondere, functionele en inspirerende ruimtes die jouw event afmaken. Uiteraard is onze event locatie de laatste jaren meerdere malen verbouwd en tegenwoordig een locatie met alles wat je tegenwoordig mag verwachten van een state-of-the-art event locatie. Uiteraard snappen wij dat je dit het beste zelf kunt bepalen. Daarom nodigen wij je uit voor een vrijblijvend locatie bezoek. Hierin nemen wi

Een conferentiecentrum met bijzondere, sfeervolle en allemaal unieke ruimtes, waar vind je dat tegenwoordig nou nog? Bij Gooiland! Ons conferentiecentrum kenmerkt zicht door haar sfeervolle ruimtes, gekke vormen en bijzonder inspirerende vorm. Ons conferentiecentrum heeft een rijke historie en dat zie je direct terug wanneer je de deuren opent van onze sfeervolle locatie. Het complex is ooit ontworpen en gebouwd met als doel een ware gastvrijheidsmachine te worden. Jan Duiker kreeg deze opdracht, om antwoord te geven op de groeiende vraag naar een cultureel centrum. Het resultaat is een ware gastvrijheidsmachine die tegenwoordig als een geoliede machine voor conferenties, congressen en evenementen wordt ingezet. Uiteraard kun je dat het beste zelf bepalen, daarom nodigen wij je graag uit voor een locatie bezoek. Hierin nemen wij je mee langs alle zalen die Gooiland rijk is en is er uiteraard de mogelijkheid om alvast jouw wensen te spiegelen met onze mogelijkheden.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons conferentiecentrum en alle mogelijkheden.


Stel ons uw vraag