Feestlocatie Midden Nederland

Op zoek naar een centraal gelegen feestlocatie in Midden Nederland? Dan zit je bij Gooiland Events goed. Onze feestlocatie ligt super centraal in Midden Nederland in het hartje van Hilversum. Deze centrale ligging in Midden Nederland verzekert jou ervan dat onze feestlocatie goed te bereiken is via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Onze feestlocatie in Midden Nederland wordt het hele jaar ingezet voor feesten van ieder formaat. Van kleinschalige borrels tot bruisende personeelsfeesten tot 2000 personen. In onze feestlocatie is niets te gek. Naderhand geen zin om helemaal terug naar huis te rijden? Sinds kort hebben wij onze feestlocatie uitgebreid met het Gooiland Hotel. Zo kun jij onbezorgd feesten zonder je druk te maken over de terugreis.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    Persoonlijke aandacht

  • check

    Centraal in Midden Nederland

Mogen wij uw droom feest organiseren?

Totale ontzorging bij onze Feestlocatie in Midden Nederland

Door onze ervaring in het organiseren van congressen en evenementen snappen wij als geen ander dat het organiseren van een feest op een externe locatie voor nogal wat stress kan zorgen. Daarom blijven wij tot het allerlaatste moment flexibel en krijg je bij ons altijd een persoonlijke event manager toegewezen. Dit zorgt ervoor dat jij samen met één van onze ervaren event managers jouw droom feest kunt organiseren. Zij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een feest op een externe locatie.

Onze feestlocatie in Midden Nederland is super breed inzetbaar door de enorme flexibiliteit van de verschillende ruimtes. Voor feesten van ieder formaat ben je bij Gooiland feestlocatie aan het juiste adres. Zo kun je voor grote personeelsfeesten tot 2000 personen goed gebruik maken van onze Foyers of het Grand Café. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons knusse en tegelijkertijd ruime theater. Door verschillende ruimtes en zalen slim met elkaar te combineren is onze feestlocatie Midden Nederland geschikt voor feesten van ieder formaat.

feestlocatie midden nederland foyer


feestlocatie midden nederland disco

Monumentale feestlocatie in Midden Nederland

Zoals gezegd is Gooiland geen standaard feestlocatie in Midden Nederland. Het Gooiland complex kent een rijk horeca verleden en werd in de jaren ’60 al ingezet als horeca hotspot voor de Amsterdamse elite in Hilversum. Het gebouw is ontworpen door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker, hij zag gebouwen als machines en heeft van het Gooiland complex een ware gastvrijheidsmachine gemaakt. Dat maakt onze feestlocatie in Midden Nederland de ideale en bovendien meest centrale feestlocatie van Nederland. Uiteraard kun je dat het beste zelf bepalen, daarom nodigen wij jou van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding in onze feestlocatie in Midden Nederland. Hierin nemen wij je mee langs alle ruimtes die Gooiland rijk is en kunnen we vast jouw wensen bespreken.