Feestlocatie Noord Holland

Onze feestlocatie Noord Holland is een bijzondere en een van de weinige monumentale feestlocatie van Noord Holland. Gooiland zit gevestigd in een rijksmonument en dat zie je direct wanneer je binnen stapt bij ons unieke feestlocatie. Door de monumentale sfeer en veelzijdige ruimtes zijn feesten van ieder formaat mogelijk. Hierbij kun je denken aan kleinschalige borrels maar ook grote bedrijfsfeesten of personeelsfeesten van 2000 bezoekers. In onze Feestlocatie in Noord Holland is alles mogelijk. Ook voor een verjaardag ben je natuurlijk aan het goede adres bij onze feestlocatie. Geen zin om naderhand naar huis te rijden? Ook dat is geen probleem. Onze feestlocatie Noord Holland is sinds kort uitgebreid met het Gooiland Hotel. Zo kun jij op en top van je feest genieten zonder je druk te maken over de terugreis.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    voldoende parkeergelegenheid

  • check

    Centraal in Noord Holland

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?

Feestlocatie Noord Holland; super centraal in Hilversum

Wanneer je een feest organiseert op een externe locatie wil je natuurlijk wel dat deze locatie gemakkelijk en goed te bereiken is. Gooiland ligt centraal in Noord Holland in het altijd bruizende Hilversum. De feestlocatie ligt middenin Hilversum en is daardoor goed te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Onze feestlocatie in Noord Holland is breed inzetbaar door de flexibiliteit van onze ruimtes. Voor feesten van groot formaat kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het Grand Café, de verschillende Foyers of de filmzaal. Uiteraard stellen we ook het podium van ons knusse en tegelijkertijd ruimte theater tot jouw beschikking. Door de verschillende ruimtes slim te combineren zijn feesten van ieder formaat geen enkel probleem bij onze feestlocatie in Noord Holland. Gooiland streeft ernaar om jouw feest tot een waanzinnig succes te maken. jouw wensen staan hierbij altijd centraal.

feestlocatie gooiland foyer


feestlocatie gooiland

Onze monumentale feestlocatie in Noord Holland

Zoals gezegd is onze feestlocatie in Noord Holland een bijzondere.

Daar heeft onze feestlocatie Midden Nederland geen last van. Door de inzet van verschillende ingangen binnen onze feestlocatie vormt de toestroom van een grote hoeveelheid personen geen enkel probleem. Wij denken dan ook graag met u mee over het organiseren van logistiek goed georganiseerde feesten. Met onze ruime ervaring op het gebied van evenementenorganisatie zorgen wij dat uw evenement een groot succes wordt. Ook het verzorgen van de facilitaire voorzieningen behoort hierbij tot de mogelijkheden.