Feestlocatie

De feestlocatie van Gooiland kenmerkt zich door haar unieke stijl en monumentale status. Door de veelzijdige ruimtes binnen de feestlocatie, zijn feesten van ieder formaat mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan kleinschalige borrels, maar ook borrels met 2000 bezoekers per keer worden bij feestlocatie Gooiland gehuisvest. Of het nu een verjaardag is waar u een select gezelschap voor wilt uitnodigen of bijvoorbeeld uw jaarlijkse bedrijfsfeest, Gooiland organiseert het graag voor u in onze unieke feestlocatie centraal in Midden Nederland.

  • check

    AANTREKKELIJK GEPRIJSD

  • check

    EXCLUSIEVE CATERING

  • check

    EIGEN EVENTMANAGER

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST BIJ GOOILAND?

Feestlocatie Gooiland – Denkt u iets groter?

Voor feesten van groter formaat kunt u gebruik maken van ons Grand Café, Foyer of Filmzaal maar ook het podium van ons Theater kan een geschikte feestlocatie zijn voor een feest dat u nooit meer zal vergeten. Door de verschillende zalen met elkaar te combineren kan de feestlocatie van Gooiland feesten tot 2000 personen huisvesten. Maar ook kleinere, intieme feesten kan Gooiland huisvesten.

Onze verschillende ruimtes zijn breed inzetbaar. Voor een intiem feest met een gezelschap tot 150 personen kunt u terecht op onze entresols, maar ook de Herenkamer is erg geschikt voor gezelschappen tot 200 personen. Gooiland streeft ernaar om uw feest tot een groot succes te maken. Uw wensen staan hierbij altijd centraal.

feestlocatie gooiland foyer


feestlocatie gooiland

Hoe groter de feesten, hoe meer uitdaging!

Daar heeft onze feestlocatie Midden Nederland geen last van. Door de inzet van verschillende ingangen binnen onze feestlocatie vormt de toestroom van een grote hoeveelheid personen geen enkel probleem. Wij denken dan ook graag met u mee over het organiseren van logistiek goed georganiseerde feesten. Met onze ruime ervaring op het gebied van evenementenorganisatie zorgen wij dat uw evenement een groot succes wordt. Ook het verzorgen van de facilitaire voorzieningen behoort hierbij tot de mogelijkheden.