Gooiland Hilversum, dé feestlocatie voor jouw kerst- of nieuwjaarsfeest

Wist je dat in de decembermaanden Gooiland Hilversum ook geschikt is voor jouw kerst- of nieuwjaarsfeest? Nee? Dat is jammer, want Gooiland is naast een evenementenlocatie voor congressen, lezingen en beurzen namelijk ook dé plek waar je goed kunt feesten! En wat is een betere gelegenheid om iets te vieren dan Kerst of Nieuwjaar?

gooiland evenementenlocatie event

December is alweer bijna in zicht, wat gaat dit jaar snel! Wij hebben met ons hele team hard gewerkt, maar kunnen dan ook zeggen dat er ontzettend veel is veranderd afgelopen jaar! Om je een kleine indruk te geven: we hebben een Dutch Brand Hotel opgezet, de gehele lobby tot een levende ‘tuin’ gemaakt en het theater geopend! Daarmee is een heel nieuw imago opgebouwd. Misschien is het te vroeg voor een ‘terugblik’, maar het is goed om af en toe stil te staan bij wat je allemaal al bereikt hebt toch? Om vervolgens natuurlijk weer vol gas vooruit te gaan! Enfin, nu de dagen donkerder worden en het jaar tegen het einde loopt, willen we jou laten weten dat we er dan ook voor jou zijn!

Voorbereid op jouw kerstfeest

Door de charme van het pand in combinatie met de verschillende ruimtes is Gooiland een zeer geschikte feestlocatie voor een kerst- of nieuwjaarsfeest. Nu de muren geschilderd zijn, ons nieuwe interieur op z’n plek staat en de vloer gelakt is, zijn wij helemaal voorbereid op jouw komst! Wij toveren Gooiland om in een sfeervolle ruimte waar je helemaal in de kerststemming komt. We hebben ruimte voor 5 tot +/- 2000 personen en hebben maar liefst 14 zalen tot onze beschikking. Wil je lekker dineren? Laat ons het voor je regelen! Onze cateraar maakt een heerlijk diner voor jullie. Alleen een borrel met muziek? Hartstikke leuk! Wij zorgen voor de hapjes en drankjes en als je dat wilt ook voor de muziek. Geen zin om met een borrel op nog naar huis te gaan? Dat snappen wij! Blijf lekker logeren in ons Dutch Brand Hotel en laat je verrassen door het moderne, typisch Nederlandse interieur.

De historie van het pand

Gooiland Hilversum is in 1934 ontworpen door de Nederlandse architect Jan Duiker. Het gebouw is sinds 1987 Rijksmonument. Gooiland, dat bestaat uit het hotel, de lobby en het theater, is vanwege de algehele architectonische en technische vormgeving een representatief voorbeeld van de moderne architectuur en het Nieuwe Bouwen. Jan Duiker staat ook wel bekend als de beste architect van Nederland en zijn gebouwen behoren tot de fraaiste die in de Nederlandse architectuur tot stand zijn gekomen. Gooiland is gebouwd met veel glas. De kozijnen zijn in een specifieke kleur groen geverfd, ook wel Duiker-groen genoemd. Het resultaat? Een licht en sfeervol gebouw waar je je meteen thuis voelt.

Wij zijn er klaar voor!

Wil jij weten wat Gooiland allemaal voor jou kan betekenen in de decembermaanden of heb je alleen een korte vraag? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Er kan bij ons heel veel en wij denken graag met jou mee! Wij zijn tevreden als jij met een goed gevoel terugdenkt aan ‘het mooiste kerst- nieuwjaarsfeest in tijden’. Alvast proost op een fijne kerst en een spetterend nieuwjaar!

Gooiland is gemakkelijk te bereiken met de auto. Kom met een kleine groep? Dan kun je jouw auto parkeren op onze parkeerplaats. Kom je met een grotere groep? Dan is er een grote parkeerplaats vlak achter Gooiland. Ook als je met de trein komt is Gooiland ideaal. Vanaf het station is Gooiland maar 8 minuten lopen.

Verleg je grenzen en organiseer het kerstfeest, nieuwjaarsfeest of je borrel dit keer in Gooiland in Hilversum!