Overnachten bij Dutch brand hotel

Ben je van plan om een meerdaags congres, beurs of bedrijfsfeest te organiseren bij Gooiland Events? Leuk idee. Kom je dan ook overnachten in hotel Gooiland? We beschikken over 46 standaardkamers (gekke naam eigenlijk, want we vinden ze best bijzonder), 4 driepersoonskamers, 2 familiekamers en 4 suites. De inrichting van de kamers is net als in de rest van het pand strak zakelijk, modern en dynamisch. Helemaal in lijn met het ontwerp, de stijl en de filosofie van architect Jan Duiker. Geen massieve boxsprings, maar stalen Auping bedden met een open ruimte onder het matras. Lucht en licht, precies zoals Duiker het graag had. Strakke zwart-witte bureaus en stoelen met buizenframes, betonlook vloeren. De touch van Piet Mondriaan en Gispen. Eyecatcher is het alternatieve tv-testbeeld op de wand achter de bedden, waar radio en tv samen zijn gevoegd in 1 beeld. Je slaapt nou eenmaal in de Mediastad. Kleuren als Gooiland groen, Hilversums heide roze, staalgrijs, hemelsblauw, zenderschaal geel en theater rood zijn terug te vinden in alle kamers. Én op iedere kamer van hotel Gooiland staat een levensechte plant. Wel zo gezellig en huiselijk. De badkamer van de suite heeft bij het ligbad ook een groene plantenwand. Loom liggen in het warme water en staren naar het groen. Meer ontspanning kunnen we niet verzinnen. Welke kamer past jou het beste?

  • check

    Groene Gooi

  • check

    Monumentaal

  • check

    Architectuur

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN Bijeenkomst BIJ GOOILAND?

De toppers van Hotel Gooiland op een rijtje

Comfort Kamer

Lekker slapen hoeft niet duur te zijn. De strakke inrichting van deze tweepersoonskamers wordt afgemaakt met een comfortabel Auping bed (1 of 2 persoons) met bedlinnen van de Hema, Phillips flatscreen tv, en een modern bureau. Wil je een kop thee of koffie? Deze maak je eenvoudig zelf met de aanwezige Nespresso machine. De badkamer beschikt over een krachtige regendouche.

Bekijk deze kamer
Superior Kamer

De superior kamer is een goede keuze voor de prijsbewuste hotelgast. Ingericht met een zeer comfortabel Auping bed (1- of 2 persoons) met luxe bedlinnen van de Hema, een Nespresso machine, theefaciliteiten en een Philips flatscreen is dit een heerlijke kamer om in te vertoeven. Voor een beetje ontspanning stap je onder de regendouche en maak je gebruik van de verkwikkende douche producten van Marie Stella Maris.


De Suite

Laten we eerlijk zijn. Deze kamers zijn de pareltjes van Hotel Gooiland. De extra grote kamers zijn met extra zorg ingericht. De loungehoek heeft een net iets grotere televisie dan de andere kamers. Na een lange dag kruip je lekker op de bank terwijl het bad volloopt. Naast het bad bevindt zich een mooie groene plantenwand dat volledig bijdraagt aan een ultiem ontspan moment.

Bekijk deze kamer
Driepersoonskamers

De driepersoonskamers zijn strak ingericht met drie 1-persoons Auping bedden die opgemaakt zijn met luxe Hema bedlinnen, een modern bureau en een Philips flatscreen televisie. Dankzij de Nespresso machine die op de kamer aanwezig is, kun je elk moment van de dag genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Ook deze kamers beschikken over een krachtige regendouche.