Organiseren en overnachten

Gooiland is meer dan alleen een evenementenlocatie. Gooiland Hilversum biedt een theater, een evenementenlocatie en hotel onder één monumentaal dak. Dit unieke en monumentale pand is een rijksmonument en dat maakt uw evenement, theater bezoek en overnachting net even iets meer bijzonder.

Waarvoor u ook bij Gooiland Hilversum komt, onze getalenteerde eventmanagers, hotel medewerkers en theater ploeg zorgen ervoor dat u zich vanaf het eerste moment welkom zult voelen en met veel plezier terugkijkt op een geslaagde overnachting in ons hotel.

Het Gooiland Hotel is dit jaar in februari totaal vernieuwd en biedt u de sfeer en ambiance die u van een Dutch Design Hotel middenin Hilversum mag verwachten. Hieronder een kleine greep uit onze sfeervolle kamers.

  • check

    Groene Gooi

  • check

    Monumentaal

  • check

    Architectuur

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN Bijeenkomst BIJ GOOILAND?

Het Gooiland Hotel is dit jaar in februari totaal vernieuwd en biedt u de sfeer en ambiance die u van een Dutch Design Hotel middenin Hilversum mag verwachten. Hieronder een kleine greep uit onze sfeervolle kamers.

Comfort Kamer

Lekker slapen hoeft niet duur te zijn. De tweepersoonskamers zijn strak ingericht met een comfortabel Auping bed (1 of 2 persoonsbedden), een modern bureau, een Philips flatscreen televisie, bedlinnen van de Hema. Een kop thee of koffie maak je zelf op de kamer met de Nespresso machine. In de badkamer sta je onder een krachtige rainshower.

Bekijk deze kamer
Superior Kamer

Ideaal voor de prijsbewuste hotelgast. Warme inrichting met een Nespresso machine, een Philips flatscreen-tv, thee faciliteiten, een zeer comfortabel Auping bed (1- of 2 persoonsbedden) en luxe bedlinnen van de Hema. De badkamer heeft een krachtige rainshower, Marie Stella Maris doucheproducten en gratis WiFi.


De Suite

Eerlijk is eerlijk. Dit zijn onze pareltjes. Extra grote kamers met extra zorg ingericht voor een romantische date misschien. In de speciale loungehoek hangt een net iets grotere televisie. Kruip op de bank lekker tegen elkaar aan en kijk die mooie film. Ondertussen loopt je bad vol. Bijzonder is de groene plantenwand naast het ligbad. Als je nu niet volledig uitrust…

Bekijk deze kamer
Uw bijeenkomst inclusief overnachting

Bij Gooiland kunt u uw evenement, vergadering of congres gemakkelijk uitbreiden met een overnachting. Wat dacht u bijvoorbeeld van een meerdaags evenement met overnachting voor al uw gasten of een bedrijfsfeest zonder dat uw medewerkers naderhand naar huis moeten. Wat uw wensen ook zijn, onze eventmanagers denken graag met u mee om uw evenement met overnachting tot een waar succes te maken.

Geïnteresseerd in het uitbreiden van uw evenement, vergadering of congres met een overnachting? Neem dan contact op met één van onze talentvolle eventmanagers