Huwelijk

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Bepalen op welke feestlocatie jullie deze dag willen vieren is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je moet maken. Je wilt dat alles klopt: de sfeer, het personeel, de ruimte, het eten… Daarnaast moet het ook in jullie kostenplaatje passen. Wij begrijpen dat.

Onze officiële trouwlocatie is gevestigd in een rijksmonument en ademt een rijke geschiedenis uit. Gooiland staat bekend om haar bijzondere architectuur en de intieme sfeer die je binnen zult aantreffen.

Het maakt ons niet uit of jullie 50 of 200 gasten hebben. We hebben de beschikking over 14 multifunctionele ruimtes, die helemaal naar jullie smaak zijn in te delen en aan te passen. Deze ruimtes hebben imposante namen als het Theater, de Filmzaal, de Herenkamer en het Grand Café.

Een intiem feest of juist groots? Een bescheiden diner, of pakken jullie liever uit? Ieder paar ziet een andere dag voor zich en daarom denken wij nooit in beperkingen. Jullie wens, zal onze uitvoering zijn.

Onze eigen eventmanager staat kosteloos tot jullie beschikking en weet als geen ander hoe je een bruiloft tot dé bruiloft weet te maken. Op naar de dag van jullie leven!

  • check

    Officiële trouwlocatie

  • check

    rijksmonument

  • check

    Eigen eventmanager

Van harte gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven in Gooiland beleven?