Inspirerende locatie

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw congres of evenement? Dan kunnen wij wel stellen dat u de locatie heeft gevonden! Onze inspirerende locatie is een rijksmonument en van alle gemakken voorzien. Onze inspirerende locatie ligt midden in het Gooi, door deze centrale ligging bent u vanuit heel Nederland binnen mum van tijd ter plaatsen. Het Gooiland Complex bestaat uit 14 inspirerende ruimtes die samen congressen of evenementen aankunnen tot 2000 personen. Uiteraard vindt u in ons rijksmonument geen standaard vierkante zalen, maar unieke zalen in allerlei verschillende vormen. Dus bent u op zoek naar een inspirerende monumentale locatie zonder standaard vierkante ruimtes? Locatie gevonden!

  • check

    Flexibel tot het allerlaatste moment

  • check

    Unieke Monumentale ruimte

  • check

    BARISTA KOFFIE EN AMBACHTELIJKE PETIT FOURS

Geïnteresseerd in het organiseren van een congres bij Gooiland?


Samen uw droom evenement organiseren

Met een inspirerende locatie bent u natuurlijk al een eind op weg voor het organiseren van uw droom evenement. Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken, zo moet u rekening houden met de planning, catering, uitnodigingen etc. Wij van Gooiland Events vinden dat het organiseren van een evenement vooral leuk moet zijn. Wanneer u kiest om een evenement of congres bij Gooiland te organiseren, kunt u rekenen op een persoonlijke eventmanager die u bij al deze werkzaamheden zal ondersteunen. Tijdens de gehele organisatie van uw congres of evenement kunt u op deze eventmanager rekenen. Wij stoppen niet totdat u 100% tevreden bent. Heeft u op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of het beeld en geluid? Ook dat is geen probleem. Wij blijven flexibel tot het allerlaatste moment.plannen-in-onze-inspirerende-locatie

Hoe klanten onze inspirerende locatie beoordelen

Sfeer
Locatie
Stoelen
Flexibiliteitinspirerende-locatie-presentatie

Onze inspirerende locatie in het Gooi

Onze inspirerende locatie is gevestigd in het Gooiland Complex. Een monumentale locatie met een inspirerende uitstraling. Het complex is in het verleden ontworpen door de zeer bekende Nederlandse architect Jan Duiker. Jan Duiker had een bijzondere kijk op gebouwen en zag deze als meer dan 4 muren en een dak. Hij zag gebouwen als machines en maakte van het Gooiland complex een echte gastvrijheidsmachine. Hierdoor is onze inspirerende locatie praktisch, flexibel en toch uniek. Dat is wat ons bijzonder maakt en daar zijn wij best trots op.

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze inspirerende locatie graag eens met uw eigen ogen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit voor een locatie bezoek. Hierin nemen wij u mee langs alle inspirerende zalen en ruimtes die Gooiland rijk is. Ook is er dan direct de kans om uw wensen te bespreken en te weerleggen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn bij Gooiland. Graag zien wij u terug op onze inspirerende locatie. Maak een afspraak bij één van onze eventmanagers zij leiden u van harte rond in onze bijzondere locatie.