Ken je onze nieuwe accountmanager al?

Onze nieuwe accountmanager, de Haagse Liselore Ardon (31), heeft vijf jaar geleden haar geboortestad verlaten en deze – met een tussenstop van een jaar op Curacao – verruild voor Hilversum. Daar zijn wij enorm blij mee. Want dat heeft haar dichterbij Gooiland gebracht. Een paar maanden geleden hebben we haar ontdekt en nu kunnen we haar vol trots voorstellen als onze nieuwe collega.

Niet zomaar een bedrijf

Ok, wij hebben Liselore ontdekt. Maar Liselore gaf de aanzet: ze solliciteerde op de vacature en sprong eruit. Waarom ondernam ze actie op de vacature? ‘Bij mijn vorige baan bij een bedrijf dat retailproducten maakt voor goede doelen heb ik ervaren dat ik niet zomaar voor iedere organisatie wil werken. Gooiland is niet het eerste het beste congres- of evenementencentrum. Het is een rijksmonument met een rijke geschiedenis en de identiteit is tot in de haarvaten doorgevoerd. Bovendien ligt het in hartje Hilversum, op een goed bereikbare locatie. Dit bedrijf heeft zoveel potentie, daar wil ik deel van uitmaken.’

Positieve energie

Liselore heeft heel veel zin in haar nieuwe functie: ‘Bij mijn vorige baan begon ik de uitdaging te missen. Gooiland is echt een stimulerende omgeving. De verbouwing is nog maar net klaar en iedereen heeft het gevoel aan de start te staan van iets heel moois. Alle collega’s willen hun schouders eronder zetten. Dat geeft zo’n energie!’

Ze werkt samen met accountmanagers Manon Verkuijl en Juriaan Couperus, die ze beschrijft als twee enorm gedreven en leergierige personen. Wat brengt zij zelf in het team? ‘Ik ben net wat ouder dan mijn twee directe collega’s en denk dat ik met mijn levenservaring een goede aanvulling ben op het team.’

Een vrouw met ballen

Het is een assertieve dame. Ze staat te popelen om zoveel mogelijk klanten een geweldig evenement te bezorgen. ‘Als het aan mij ligt staat Gooiland binnen een jaar volledig op de kaart. Het moet een plek zijn waar als bedrijf een evenement georganiseerd moet hebben. Ik heb mijn persoonlijke doel bereikt als klanten na afloop vol enthousiasme aangeven dat ze terug willen komen.’

Wil je een evenement organiseren bij Gooiland? Neem contact op met Liselore.