Kennisevenement

Het hele jaar door staan de deuren van ons conferentiecentrum wagenwijd open voor iedereen die een congres, seminar of evenement wil organiseren. Sinds kort hebben wij ons conferentiecentrum zelfs uitgebreid met een aangelegen hotel. Dit hotel is sinds dit jaar enorm verbouwd en is voorzien van alle gemakken die je verwacht van een hedendaags hotel.

Zoals gezegd organiseren wij elk jaar honderden congressen, evenementen en seminars in ons conferentiecentrum. Met de ervaring van onze eventmanagers zit het dus wel goed. Met onze locatie ook. Ons conferentiecentrum is uniek door haar bijzondere ruimtes, vormen en “look-and-feel”. Het Gooiland complex is een rijksmonument en dat zie je in alles terug. Het complex is ooit gebouwd om antwoord te geven aan de groeiende vraag van de Amsterdamse elite naar een uitgaansgelegenheid. Dat is volgens ons prima gelukt. Voor onze eventmanagers is geen wens te groot en geen detail te klein. Samen organiseren wij jouw droom congres in ons sfeervolle conferentiecentrum in hartje Hilversum. Heb jij op het allerlaatste moment nog wijzigingen? Ook geen probleem. Als conferentiecentrum blijven wij echt tot het allerlaatste moment flexibel. Zo organiseren wij een congres waar we samen nog jaren tevreden op terug kunnen kijken.

  • check

    UITEENLOPENDE VERGADERRUIMTES TER BESCHIKKING

  • check

    EEN LUXE EN PROFESSIONELE UITSTRALING

  • check

    BARISTA KOFFIE EN AMBACHTELIJKE PETIT FOURS

GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN CONGRES BIJ GOOILAND?


Kennisevenement Gooiland: Gastvrijheid voorop

Zoals gezegd organiseren wij in ons kennisevenementen, congressen en evenementen van ieder formaat. Hierdoor snappen wij maar al te goed dat er bij het organiseren van een kennisevenement op een externe locatie heel wat komt kijken. Het organiseren van een kennisevenement mag best leuk zijn. In de praktijk zie je echter dat het organiseren van een kennisevenement vooral voor een boel stress, zorgen en planning zorgt. Bij Gooiland maken wij het organiseren van een kennisevenement graag weer leuk. Wanneer je voor Gooiland kiest krijg je daarom een persoonlijke eventmanager toegewezen. Hij of zij zorgt ervoor dat jouw congres in onze sfeervolle evenementenlocatie een succes wordt. Uiteraard krijg je ook op de dag van het congres een persoonlijke eventmanager toegewezen. Zo weten jij en wij zeker dat het jouw gasten aan niets ontgaat.conferentiecentrum besprekingconferentiecentrum volle gang

Historische evenementenlocatie voor al jouw wensen

Een evenementenlocatie met bijzondere, sfeervolle en allemaal unieke ruimtes, waar vind je dat tegenwoordig nou nog? Bij Gooiland! Ons conferentiecentrum kenmerkt zicht door haar sfeervolle ruimtes, gekke vormen en bijzonder inspirerende sfeer. Onze evenementenlocatie heeft een rijke historie en dat zie je direct terug wanneer je de deuren opent van onze sfeervolle locatie. Het complex is ooit ontworpen en gebouwd met als doel een ware gastvrijheidsmachine te worden. Jan Duiker kreeg deze opdracht, om antwoord te geven op de groeiende vraag naar een cultureel centrum. Het resultaat is een ware gastvrijheidsmachine die tegenwoordig als een geoliede machine voor conferenties, congressen en evenementen wordt ingezet. Uiteraard kun je dat het beste zelf meemaken, daarom nodigen wij je graag uit voor een locatiebezoek. Hierin nemen wij je mee langs alle zalen die Gooiland rijk is en is er uiteraard de mogelijkheid om alvast jouw wensen te spiegelen met onze mogelijkheden.

Toch eerst nog iets meer informatie? Ook dat is geen probleem! Onze eventmanagers vertellen u graag alles over ons conferentiecentrum en alle mogelijkheden.


Stel ons uw vraag