Kerstmarkt bij Gooiland!

Het is alweer de vierde keer dat wij onze locatie gaan inzetten voor de meest succesvolle en geslaagde kerstmarkt, nieuwjaars- en receptieborrels. Van ijsbaan voor de deur tot kerstmarkt in de filmzaal, het kan ons niet gek genoeg! Wij gaan in ieder geval voor totale ontzorging waardoor jullie zelf lekker kunnen genieten van een goed glas wijn, glühwein of een heerlijke cocktail in plaats van je druk te maken of alles goed verloopt. Buiten dat weten wij heel goed dat één ding het allerbelangrijkst is tijdens deze dagen en dat is jullie team waarmee jullie het jaar op bijzondere wijze willen afsluiten.

  • check

    Sensationele Aankleding

  • check

    Tongstrelende Catering

  • check

    Verrassend Entertainment

Geïnteresseerd in het organiseren van een kerstfeest bij Gooiland?


KERSTMARKT

De Gooiland Kerstmarkt is het leukste alternatief voor het traditionele kerstpakket. Op de kerstmarkt kunnen uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen. Aan het begin van de kerstmarkt krijgen al uw medewerkers een aantal bonnen, die te besteden zijn bij de diverse lokale ondernemers die op de kerstmarkt staan. Op die manier shoppen al uw medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar onder het genot van een heerlijk glas Prosecco of glühwein.

De kerstmarkt bij Gooiland is de perfecte gelegenheid om uw medewerkers een cadeau te geven dat letterlijk bij iedereen in de smaak zal vallen. Door het ruime productaanbod ontvangen uw medewerkers een unieke en persoonlijke beloning om succesvol het jaar mee af te sluiten. Maak u niet langer druk over de invulling van het kerstgeschenk en laat uw medewerkers zelf kiezen waar zij mee beloond willen worden.

kerst4

champagne

Combineer uw kerstmarkt

De Gooiland kerstmarkt is de ideale afsluiter voor een geslaagd kerst evenement of congres. Onze locatie zal in zijn geheel omgetoverd worden tot unieke kerstlocatie. Zo wordt een kerstevent of congres natuurlijk veel leuker!

Deelname aan de Gooiland Kerstmarkt biedt u als organisatie de kans om:

Rekening te houden met uiteenlopende wensen

De bedrijfscultuur centraal te laten staan

De laatste weken van het jaar niet onopgemerkt voorbij te laten gaan

Binnen het budget te blijven zonder teveel tijdsbesteding