Even voorstellen: onze ‘perfecte’ locatiemanager

Een baard, een strakke pantalon, haren in de lak en altijd, maar dan ook áltijd, een stralende lach. Mitch Verlaan (28) is een fashionista pur sang en zijn lach werkt aanstekelijk op ons als collega’s, maar ook zeker op klanten. Als locatiemanager verzorgt hij al onze evenementen. Mitch nog niet ontmoet? Lees dan nu verder.

‘Uiterlijk is voor mij enorm belangrijk. Ik krijg er veel energie van als ik er goed uitzie en lekker in mijn vel zit’, vertelt Mitch. Dit klinkt als puur uiterlijk vertoon, maar niets is minder waar. Achter het piekfijne uiterlijk schuilt een man met een gouden hart, die wekelijks zijn ouders bezoek en zijn opa en oma belt: ‘Mijn privéleven draait echt om mijn familie, vriendin en vrienden. Ik heb geen bak vrienden, maar juist een paar goede vrienden die alles van me weten.’

Pietje-precies
Hij woont inmiddels vier jaar samen met zijn vriendin (bekend onder de naam Curlbellaa op Instagram) in Almere. Waar zij een lekkere chaoot is, is hij een pietje-precies. Hij is gelukkig als het huis blinkt, alles strak is en de wastrommel draait. Mitch lachend: ‘Mijn schoonmaakdwang levert soms wat discussie op met mijn vriendin, maar dat zorgt er gelukkig ook voor ik niet te erg overdrijf.’

Loyaal aan vrienden en werk
Mitch heeft al bij verschillende bedrijven als eventmanager gewerkt. Vol passie zet hij nu zijn ervaring in voor, zoals hij het zelf noemt, ‘dé evenementenlocatie met een bijzonder verhaal’. Hij is meer dan welkom bij ons. Want als je weet hoe hij als goede vriend is, dan weet je ook hoe hij als collega is: loyaal en perfectionistisch. Mitch: ‘Ik haal voldoening uit mijn werk als gasten met een onvergetelijke ervaring huiswaarts keren. Ze moeten aan iedereen gaan vertellen hoe fantastisch het evenement bij evenementenlocatie Gooiland was.’

Foodie ten top
Foodie
Mitch struint samen met zijn vriendin alle nieuwe eettentjes en lunchbarretjes in de omgeving af. Heb je nog advies nodig op het gebied van catering bij je evenement, dan heb je aan hem een goede sparringpartner.