Lustrum

Een jubileum moet gevierd worden, daar is iedereen het wel over eens.

Misschien denkt u aan een groots feest met dj, goede hapjes, prosecco, een verlichte vloer en discoballen. Of heeft u juist een intiem diner of onvergetelijke borrel in gedachten? Wat u ook in gedachte heeft, voor ons getalenteerde team event managers is geen vraag te gek. Wij weten zeker dat wij ook uw lustrum bijzonder kunnen maken. Kom eens langs voor een vrijblijvend locatie bezoek, hierin nemen wij u mee langs alle ruimtes die Gooiland rijk is en bespreken wij vrijblijvend vast uw wensen en onze mogelijkheden.

  • check

    Prosecco ontvangst

  • check

    Oog voor detail

  • check

    Onvergetelijke borrel

Geïnteresseerd in het vieren van uw jubileum in Gooiland?


Ieder lustrum bijzonder

Wij begrijpen dat iedereen feest viert op zijn eigen manier en gelukkig is dat allemaal mogelijk bij Gooiland. We beschikken over enorme ruimtes zoals de Filmzaal, het Grand Café en de Foyer, maar ook kleinere ruimtes als de Herenkamer behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw lustrum met 20, maar ook met 2000 personen vieren. Alles in uw eigen stijl, zodat u de sfeer die u voor ogen heeft kunt neerzetten.

Weet u niet precies wat u wilt? Dan bieden wij met liefde een ervaren team, boordevol creativiteit en oog voor detail. Silent disco’s, een chique diner, themafeesten of het creëren van een hippe club? Zij draaien nergens meer hun hand voor om.trouwlocatie catering