Een nieuw gezicht bij Gooiland: Manon Verkuijl (25)

Ken jij onze nieuwe accountmanager al?

We kunnen niet meer zonder haar, onze nieuwe accountmanager Manon Verkuijl. Deze vrolijke en extraverte meid is het nieuwe gezicht van Gooiland. Je kunt niet om haar heen, want Manon trekt er van nu af aan op uit om iedereen met haar daadkracht te enthousiasmeren over Gooiland.

Manon is bijna altijd vrolijk, zegt ze zelf: “Ik begin de dag met een lach en dat geeft mij energie voor de hele dag”. Haar energie in aanstekelijk, als zij binnenkomt verschijnt er automatisch een glimlach op je gezicht. En dat is precies wat Gooiland nodig heeft! Iemand die er graag op uit gaat en Gooiland representeert. Dus ken je haar nog niet? Dan zal dat niet zo lang meer duren, want ze staat te springen om je te ontmoeten.

Wat is de achtergrond van Manon?

Manon studeerde hotel- en eventmanagement in Amsterdam en werkte voor lange tijd in de horeca. Zelf zou ze het liefste de hele wereld rondreizen met haar vriend. Mede om die reden wilde ze tijdens haar studie graag naar het buitenland en schakelde ze daar een bemiddelingsbureau voor in. Ze had met dat bureau zulke goede ervaringen dat ze tijdens haar studie besloot zelf ook aan de slag te gaan als bemiddelaar om studenten te helpen om een geschikte werkplek in het buitenland te vinden. Na haar afstuderen wilde ze bemiddelingswerk voortzetten en ging ze uiteindelijk aan de slag als accountmanager buitendienst in- en rondom Amsterdam bij Timing. Een leuke job, maar ze miste haar ‘roots’; de hospitality-branche. Ze werd benaderd door een recruiter om te werken bij Gooiland en daar kon ze natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Wat spreekt je zo aan bij Gooiland?

Wat haar erg aanspreekt bij Gooiland is het jonge, relatief kleine team. Ze merkt op dat er binnen Gooiland echt wat gedaan wordt met nieuwe ideeën, waardoor er de ruimte is nog veel te ontdekken op het gebied van accountmanagement. De meeste medewerkers van het bedrijf staan aan het begin van hun carrière en houden ervan om mee te denken en de richting van Gooiland mee te bepalen. Dat betekent dat er ook snel dingen kunnen veranderen binnen Gooiland. Vanaf nu is het de taak van Manon om aan iedereen die vernieuwingen te laten zien en daar zelf een van de voortrekkers in te zijn. Een enorm leuke taak, geeft ze aan: “Ik wil aan iedereen laten zien dat Gooiland zich zo voortvarend ontwikkelt dat het echt een must is dat ze minstens één keer een groot evenement door dit bedrijf laten organiseren om te ervaren hoe uniek het hier is. Alles is hier mogelijk!”

Wat zijn je ambities?

De ambities van Manon zijn om zich binnen Gooiland te specialiseren op één gebied.  Ze wil het liefste zoveel mogelijk buiten de deur werken om contact te onderhouden met tussenbureau ’s en ontmoet bij voorkeur iedere week nieuwe mensen. “Ik voorspel dat Gooiland enorm gaat groeien binnen vijf jaar. Met de ideeën en plannen die er nu zijn breken we gewoon door.” Een ding is zeker: we hebben met Manon een enorme brok aan positieve energie binnen gehaald!

Manon welkom!  Wil jij weten wat er zich allemaal afspeelt binnen Gooiland? Neem dan contact op met Manon en zij vertelt je alle ins en outs die je wilt weten.