Een nieuwe gedreven enthousiasteling in ons midden

Na jarenlang te hebben gewerkt in het buitenland, is hij neergestreken in Hilversum. We hebben een nieuwe aanwinst voor ons team: Kevin Pannenborg. Hij is onlangs bij ons aan de slag gegaan als accountmanager en we zijn nu al gesteld op deze gedreven enthousiasteling.

Hij was 18 jaar, net afgestudeerd aan de Hotelschool in Leiden, en de wereld lag aan zijn voeten. Wat ging hij doen? Hij kocht een ticket en vloog naar de andere kant van die wereld, naar Australië. Kevin: “Ik heb vijf jaar gewerkt als accountmanager voor een groot Amerikaans bedrijf. Een onvergetelijke tijd, waarbij ik op jonge leeftijd heb geleerd om mijn mannetje te staan, met verschillende mensen om te gaan en klanten helemaal in de watten te leggen.”

Anders dan een Amerikaans bedrijf

Na vijf jaar in binnen- en buitenland heeft hij echter het gevoel dat hij uitgeleerd is binnen het bedrijf en zegt hij zijn baan op: “Gooiland sprak mij enorm aan. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat ik zou komen te werken in een leergierig, professioneel team, in een prachtige locatie, waar je je meteen thuis voelt. Wel even wat anders dan een Amerikaans bedrijf.”

Apple, Microsoft en Netflix zijn welkom

“De evenementenbranche is geweldig. Het blijft zich continu vernieuwen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Als ik met een klant door Gooiland loop, sta ik te popelen om hen al die opties te laten zien. Aan mij de uitdaging om altijd up-to-date te blijven. Mijn droom? Een groot evenement organiseren voor een bedrijf als Apple, Microsoft of Netflix waarbij alles, maar dan ook alles uit de kast gehaald wordt. Ik hoop dat ze dit lezen!”

Apple, Microsoft en Netflix kunnen bellen naar Kevin voor een afspraak op 035 744 0115 of mailen naar events@gooiland.nl.