1. Jan Duiker’s laatste werk

  originele letters

  Op 1 augustus 1936 werd dit interessante artikel over Gooiland in de Groene Amsterdammer gepubliceerd. Super leuk om te lezen! “Hoe komt iemand op het idee, op die plaats en in die omgeving een schouwburgzaal voor 700 personen en een hotel-restaurant van dien omvang te bouwen?”

 2. Bedrijfsfeest organiseren: 5 tips

  Bedrijfsfeest organiseren

  December en januari zijn maanden waarin veel bedrijven een bedrijfsfeest organiseren. Het organiseren van een bedrijfsfeest is belangrijk voor een goede sfeer binnen jouw organisatie. Maar hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Gooiland zet 5 tips voor jou op een rij.

 3. Zakelijk evenement organiseren: Checklist

  Checklist

  Er komt meer kijken bij een zakelijk evenement organiseren dan je wellicht in eerste instantie denkt. Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet, hebben wij voor jou drie handige checklists gemaakt. Deze checklist helpen jou om jouw zakelijke evenement vlekkeloos te laten verlopen. Download de handige checklists, vink af wat je al gedaan hebt en krijg overzicht in wat je allemaal nog moet doen.

 4. Gooiland Hilversum, dé feestlocatie voor jouw kerst- of nieuwjaarsfeest

  Kerst

  Wist je dat in de decembermaanden Gooiland Hilversum ook geschikt is voor jouw kerst- of nieuwjaarsfeest? Nee? Dat is jammer, want Gooiland is naast een evenementenlocatie voor congressen, lezingen en beurzen namelijk ook dé plek waar je goed kunt feesten! En wat is een betere gelegenheid om iets te vieren dan Kerst of Nieuwjaar?