1. Even voorstellen: onze ‘perfecte’ locatiemanager

  Een baard, een strakke pantalon, haren in de lak en altijd, maar dan ook áltijd, een stralende lach. Mitch Verlaan is een fashionista pur sang en zijn lach werkt aanstekelijk op ons als collega’s, maar ook zeker op klanten. Als locatiemanager verzorgt hij al onze evenementen. Mitch nog niet ontmoet? Lees dan nu verder.

 2. Hoeksteen #1 van Gooiland: Jan Duiker

  Over ons- slider

  Rijksmonument Gooiland is een locatie met een rijke geschiedenis, vol verhalen. Twee jaar geleden is Gooiland geheel op de schop gegaan en is er alles aan gedaan om de ziel bloot te leggen. De ziel van het pand bleek te zitten in: Jan Duiker, Dutch brands, Castle and Gardens of Amsterdam, Hilversum Mediastad en Piet Mondriaan. Iedere maand lichten we een van de hoekstenen uit. We beginnen met Jan Duiker, de architect van Gooiland.

 3. Ken je onze nieuwe accountmanager al?

  Onze nieuwe accountmanager, de Haagse Liselore Ardon (31), heeft vijf jaar geleden haar geboortestad verlaten en deze – met een tussenstop van een jaar op Curacao – verruild voor Hilversum. Daar zijn wij enorm blij mee. Want dat heeft haar dichterbij Gooiland gebracht. Een paar maanden geleden hebben we haar ontdekt en nu kunnen we haar vol trots voorstellen als onze nieuwe collega.

 4. NIEUWS: De Club

  De grote wens komt uit: de kelder onder ons rijksmonument wordt weer bij het geheel getrokken en getransformeerd tot privé club.

 5. NIEUWS: Gooiland onderdeel van 100 jaar Hilversum Mediastad Festival

  In 2018 viert Hilversum dat het honderd jaar Mediastad is. Een eeuw geleden streek hier, hemelsbreed maar een paar honderd meter van Gooiland, de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek neer. En daar is het ooit allemaal mee begonnen. Dit jaar wordt deze mijlpaal gevierd samen met de mediaprofessionals, de mediamakers en met de Hilversummers tijdens het Mediastad Festival op zaterdag 26 en zondag 27 mei. Ben jij er ook bij?

 6. Een nieuw gezicht bij Gooiland: Manon Verkuijl (25)

  Ken jij onze nieuwe accountmanager al?
  We kunnen niet meer zonder haar, onze nieuwe accountmanager Manon Verkuijl. Deze vrolijke en extraverte meid is het nieuwe gezicht van Gooiland. Je kunt niet om haar heen, want Manon trekt er van nu af aan op uit om iedereen met haar daadkracht te enthousiasmeren over Gooiland.

 7. Een kijkje achter de schermen bij Gooiland

  De deuren van Gooiland zijn in 1936 geopend en sindsdien is er veel veranderd. Hoe gaat het er anno 2018 aan toe? Wie zijn er werkzaam? Wat zijn de mores en tradities waaraan de werknemers hun identiteit en plaats binnen Gooiland ontlenen? Je leest het allemaal in dit artikel. 

 8. Dit zijn de dranktrends van 2018

  Dranktrends 2018

  Afgelopen jaar heeft de drankenwereld, en daardoor de evenementenwereld, al een aantal diverse ontwikkelingen doorgemaakt, mensen drinken meer alcoholvrij bier en wijn zonder alcohol en hebben een grotere belangstelling voor speciaal bieren en gezondere drankjes, zoals natuurlijke sappen. Wat staat ons in 2018 te wachten? En welk drankje is niet meer te missen op jouw evenement? Je leest in dit blog alles over de dranktrends van 2018!

 9. 5 gouden tips om als evenementenlocatie duurzaam te organiseren

  Wist je dat 2016 het warmste jaar ooit was? Ben je ervan bewust dat koeien- en schapenwinden invloed hebben op het klimaat? Heb je door dat een vliegretourtje Amsterdam – New York evenveel energie kost als zes maanden verwarming van een gemiddelde Nederlandse woning? Duurzaamheid is het gespreksonderwerp van de dag. Steeds meer mensen zijn bewust van de klimaatsveranderingen om ons heen en nemen stappen richting een duurzamer leven. Maar ook van bedrijven wordt een maatschappelijk verantwoorde instelling verwacht. Hoe kun je duurzaam organiseren? En kun je daarbij ook nog kosten besparen? Ja zeker! Wij geven jou 5 gouden tips!