1. Dit zijn de dranktrends van 2018

  Dranktrends 2018

  Afgelopen jaar heeft de drankenwereld, en daardoor de evenementenwereld, al een aantal diverse ontwikkelingen doorgemaakt, mensen drinken meer alcoholvrij bier en wijn zonder alcohol en hebben een grotere belangstelling voor speciaal bieren en gezondere drankjes, zoals natuurlijke sappen. Wat staat ons in 2018 te wachten? En welk drankje is niet meer te missen op jouw evenement? Je leest in dit blog alles over de dranktrends van 2018!

 2. 5 gouden tips om als evenementenlocatie duurzaam te organiseren

  Wist je dat 2016 het warmste jaar ooit was? Ben je ervan bewust dat koeien- en schapenwinden invloed hebben op het klimaat? Heb je door dat een vliegretourtje Amsterdam – New York evenveel energie kost als zes maanden verwarming van een gemiddelde Nederlandse woning? Duurzaamheid is het gespreksonderwerp van de dag. Steeds meer mensen zijn bewust van de klimaatsveranderingen om ons heen en nemen stappen richting een duurzamer leven. Maar ook van bedrijven wordt een maatschappelijk verantwoorde instelling verwacht. Hoe kun je duurzaam organiseren? En kun je daarbij ook nog kosten besparen? Ja zeker! Wij geven jou 5 gouden tips!

 3. Jan Duiker’s laatste werk

  originele letters

  Op 1 augustus 1936 werd dit interessante artikel over Gooiland in de Groene Amsterdammer gepubliceerd. Super leuk om te lezen! “Hoe komt iemand op het idee, op die plaats en in die omgeving een schouwburgzaal voor 700 personen en een hotel-restaurant van dien omvang te bouwen?”

 4. Bedrijfsfeest organiseren: 5 tips

  Bedrijfsfeest organiseren

  December en januari zijn maanden waarin veel bedrijven een bedrijfsfeest organiseren. Het organiseren van een bedrijfsfeest is belangrijk voor een goede sfeer binnen jouw organisatie. Maar hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Gooiland zet 5 tips voor jou op een rij.