Onze locatie

Gooiland is een pand met een rijke geschiedenis en dat ervaar je gelijk als je binnenkomt. Het pand is in 1934 ontworpen door de Nederlandse architect Jan Duiker. Hij had een eigen visie op architectuur. Zijn werk wordt gekenmerkt door ruimtelijkheid, licht, openheid, glas en natuurlijke materialen. In Gooiland hangt dan ook een bijzondere sfeer; je voelt dat het gebouw authentiek is. Het pand is niet voor niets sinds 1987 een rijksmonument! De stalenbuizenconstructie, koper, grote ramen en moderne interieur maken de locatie een ware belevenis. Geen saai en degelijk gebouw met vierkante ruimtes, maar een artistiek en ruimtelijke omgeving waar jij en je collega’s je meteen thuis voelen.

  • check

    17 multifunctionele ruimtes

  • check

    voldoende parkeergelegenheid

  • check

    professioneel en gastvrij personeel

Uw bijeenkomst organiseren bij Gooiland?

 

Klik hier om de ruimtes van Gooiland te zien.

Ben jij op zoek naar een goed bereikbare congresruimte voor jouw volgende congres, seminar of symposium? Dan zit je bij Gooiland Events goed! Het hele jaar staan de deuren van onze sfeervolle complex open voor congressen van ieder formaat. Sinds dit jaar hebben wij onze congresruimte uitgebreid met een hotel. Zo kun je jouw congres zelfs aanvullen met een overnachting.

Naast een prachtige locatie hebben wij een aantal zeer ervaren eventmanagers in dienst. Zij snappen dat het organiseren van een congres in een externe congresruimte voor nogal wat stress kan zorgen. Daarom zullen zij jou bij iedere stap bijstaan. Geen vraag te groot en geen detail te klein. Samen met jou organiseren wij jouw droom congres in onze sfeervolle congresruimte. Ook wanneer je op het allerlaatste moment wijzigingen hebt is dat geen enkel probleem! Wij blijven tot het allerlaatste moment flexibel. Zo organiseren wij samen met jou een congres waar jij nog jaren tevreden op terug kunt kijken.