Persconferentie Organiseren

Een persconferentie organiseren? Heeft u al gedacht aan het Gooiland Complex? Een monumentaal pand met een bijzondere architectuur, centraal gelegen in Hilversum, mèt voldoende parkeergelegenheid, veel lichtinval en van alle gemakken voorzien: Gooiland kent de ingrediënten voor het succesvol organiseren van een persconferentie en heeft ze in huis.

Gooiland beschikt over 17 multifunctionele ruimtes, die volledig aanpasbaar zijn naar uw wensen. Uiteraard is alle benodigde apparatuur beschikbaar. Zo krijgt uw persconferentie altijd de juiste vorm en sfeer. Binnenkort een persconferentie organiseren? Neem dan eens contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en laten u in een uniek locatiebezoek graag de beschikbare ruimtes zien. Samen organiseren wij een memorabele persconferentie.

  • check

    14 multifunctionele ruimtes

  • check

    voldoende parkeergelegenheid

  • check

    professioneel en gastvrij personeel

Geïnteresseerd in het houden van een persconferentie in Gooiland?


Persconferentie organiseren in een unieke locatie

Door onze unieke monumentale ruimte zijn wij dé locatie om een persconferentie te organiseren. Bij ons vindt u geen saaie vierkante ruimtes, maar unieke ruimtes, met unieke vormen. Dat is wat het Gooiland Complex uniek maakt en de locatie om een persconferentie te organiseren. Het Gooiland Complex is een uniek pand en hierdoor vindt u bij ons een sfeer die je nergens anders gaat vinden. Kenmerkend aan onze locatie is de authentieke gastvrijheid dat het gebouw uitstraalt. Het complex is gebouwd in de jaren ’30 door de bekende Nederlandse architect Jan Duiker, hierdoor zie je zijn iconische stijl in alle ruimtes terug.evenementenlocatie utrecht voorbereidingGooiland - "Klein Gooiland" - opening


Kom sfeerproeven!

Een persconferentie organiseren doet u niet zomaar, het uitkiezen van een locatie voor een persconferentie al helemaal niet. Voor een geslaagde persconferentie moet alles gewoon kloppen. Wij gaan tot het uiterste voor u, met totale ontzorging als ultiem doel. Daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend locatiebezoek. Hierin laten we u alle ruimtes zien die het Gooiland Complex rijk is en die perfect zijn voor het organiseren van een persconferentie.

Tijdens dit bezoek al enthousiast geworden? Dan nodigen wij u graag uit voor een orienterend gesprek met één van onze event managers. Hierin bespreken wij samen met u de mogelijkheden en wensen en denken wij uiteraard direct met u mee. Heeft u net voordat de persconferentie start toch nog een wijziging? Ook dat is geen probleem! Gooiland Events gaat tot het uiterste voor u.