Personeelsfeest organiseren

U wilt een personeelsfeest organiseren want uw personeel heeft een feest verdiend en dit feest moet vooral onvergetelijk worden. Misschien denkt u aan iets groots met dj, goede hapjes, prosecco, een verlichte vloer en discoballen. Of heeft u juist een intiem diner of onvergetelijke borrel in gedachten?

Wij begrijpen dat iedereen feest viert op zijn eigen manier en gelukkig is dat allemaal mogelijk bij Gooiland. Door onze imposante ruimtes met namen als het Theater, de Cineac en het Green Lounge wordt een personeelsfeest organiseren een echt succes. Maar ook een bescheiden ruimte als de Showroom kan uw feest eer aan doen. Alles in uw eigen stijl, zodat u de sfeer die u voor ogen heeft kunt neerzetten.

Weet u niet precies wat u wilt? Dan bieden wij met liefde een ervaren team, boordevol creativiteit en oog voor detail die met u een knallend personeelsfeest organiseren. Themafeesten, Silent disco’s of het creëren van een hippe club? Zij draaien nergens meer hun hand voor om. Kortom: met onze feestlocatie zorgen wij voor een onvergetelijk personeelsfeest.

  • check

    imposante ruimtes

  • check

    themafeesten

  • check

    hippe club

Geïnteresseerd in het organiseren van een personeelsfeest bij Gooiland?

Personeelsfeest organiseren in onze historische locatie

Gooiland Events is trots eigenaar van het Gooiland complex. Een locatie die in de jaren ’30 gebouwd is om antwoord te geven aan de steeds grotere vraag naar een uitgaansgelegenheid in het centrum van Hilversum. Het gebouw is ontworpen door de legendarische architect Jan Duiker, die gebouwen zag als machines en van het Gooiland Complex een cultuur/uitgaans/gastvrijheids-machine” maakte. Uw personeelsfeest organiseren in een locatie met een rijke historie? Dan heeft u uw locatie alvast gevonden.

Personeelsfeest organiseren in één van onze sfeervolle ruimtes

Een personeelsfeest organiseren doe je niet iedere dag. Daarom nemen we u graag mee in onze sfeervolle ruimtes.

Cineac

Personeesfeest-organiseren-filmzaal

De Cineac is één van de nieuwste ruimtes in het Gooiland Complex en leent zich perfect als ruimte voor het organiseren van een personeelsfeest. De ruimte is groot genoeg voor een personeelsfeest tot 500 personen en zoals je kunt zien kan deze authentieke locatie omgetoverd worden tot echte feestlocatie.

Green Center

Personeelfeest organiseren foyer

Onze knusse Lounge is overdag ingericht in de monumentale stijl van Jan Duiker, maar kan prima worden omgetoverd tot echte feestlocatie, inclusief unieke discovloer. De ruimte is geschikt voor feesten tot 300 man en is mede door zijn ingebouwde bar een top locatie voor het organiseren van een personeelsfeest.

Green Lounge

Personeelsfeest organiseren Green Lounge.

Een personeelsfeest organiseren voor een grote groep collega’s? Dan is ons Green Lounge de ideale ruimte! Het Green Lounge kan tot 1000 personen kwijt. Daarnaast kan er in deze ruimte een podium worden geplaatst, wat uw personeelsfeest natuurlijk net iets leuker kan maken. Doordat er zich een bar in de ruimte bevindt is deze locatie ideaal voor het organiseren van een personeelsfeest.

Overnachten

Het Gooiland Complex dient naast theater en evenementenlocatie ook als hotel. Hierdoor is het mogelijk om bij uw personeelsfeest een overnachting te boeken.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen, of bent u net zo enthousiast over het Gooiland complex geworden als wij? Kom dan gewoon eens langs! De deuren van onze monumentale locatie staan altijd open voor een locatiebezoek. Hierin nemen wij u mee langs al onze ruimtes en kunnen wij direct sparren over de verschillende mogelijkheden.

Stel ons uw vraag